VIDEO: Mijn droomhuis gevonden!

Zoals jullie weten neem ik jullie de komende tijd mee in mijn zoektocht naar mijn nieuwe droomhuis. En sommigen van jullie weten wellicht wel dat ik ‘m uiteindelijk heb gevonden! Voor het rond krijgen van mijn hypotheek maakte ik deze video waarin ik de allerlaatste prangende hypotheekvragen met jullie deel…

Want ja, een huis kopen blijft spannend. En al je zaken op orde hebben, is cruciaal. Omdat mijn nieuwe droomhuis eentje is met een aantal mankementen was ik vooral benieuwd wat ik wel en niet kon meefinancieren. En de krappe woningmarkt maakte me eigenlijk best zenuwachtig. Financieel adviseur Maarten zorgde er uiteindelijk voor dat ik relax het hypotheekproces in ging.

Ook serieus op huizenjacht én ook een droomexemplaar op het oog? Met Hypotheek binnen een week van Rabobank kun je binnen een week je hypotheek rond krijgen. Meer hierover weten, check dan de website van Rabobank.

* Dit is een inspirerende samenwerking met Rabobank.

 

Reageer ook