VIDEO: jureren voor de Essent Comfort Challenge + stem op jouw favoriet

Onlangs riep ik creatief talent op om een idee of product te bedenken welke voor meer comfort in huis zorgt. De aanmeldingen stroomden binnen! Uit alle inzendingen sprongen vijf eruit en deze pitchten vorige week hun idee aan de jury (inclusief me!). Maar ook jullie kunnen stemmen op je favoriet.

Het doel van deze challenge? Een product of idee verzinnen zodat wij het thuis meer comfortabel hebben. Dit product of idee moest daarnaast ook duurzaam, innovatief, energie bewust én haalbaar zijn om ooit op de markt te brengen. Best een uitdaging voor alle kandidaten en voor mij als consument natuurlijk interessant. Want hoe cool zou het zijn als er iets wordt verzonnen zodat ik het thuis extra fijn heb, iets waar én het milieu mee wordt geholpen maar tegelijkertijd ook mijn portemonnee (zodat ik uiteraard weer geld over hou om te woonshoppen). Kom maar op met die ideeën. Uiteraard hield ik er ook rekening mee in mijn jurycommentaar dat het product uiteraard ook een beetje Interior Junkie proof in huis staat…

Dé pitches

Vorige week reisde ik af naar Den Bosch  voor de prototypedag van de Essent Comfort Challenge waar de vijf finalisten hun idee ontwikkelden tot prototype en aan de jury pitchen. Daar hadden ze slechts een paar minuten voor om o.a mij als jurylid van te overtuigen. Dat was natuurlijk super spannend. Uiteraard vroeg ik de kandidaten voor hun zenuwslopende pitch nog even zichzelf aan jullie voor te stellen, wat hun idee is én waarom jullie nu op ze moeten stemmen. De winnaar krijgt trouwens €1500 bruto. Mooi meegenomen, toch?

Stem op jouw favoriet

Stemmen kan via deze link www.comfortchallenge.nl. Wie is jouw favoriet?

* Dit is een inspirerende samenwerking met Essent

Reageer ook