Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOSTCAMP

VIDEO: huizentour bij Evelyn & Otto - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-11-2022

  13 september, 2017

  VIDEO: huizentour bij Evelyn & Otto

  Het huis van Evelyn en Otto stond al tijden op mijn lijstje. Het stel woont namelijk met hun drie katten Gino, Gina en Pippi in een herenhuis in Nijmegen. Wat hun stek nu zo bijzonder maakt, is de mix van kleuren, patronen en een jungle aan planten. Maakt je nieuwsgierig, toch? Kom maar binnen…

   

  Evelyn en ik werkten zes jaar geleden samen bij GLAMOUR waar ik destijds op de online redactie zat. Toen viel ze altijd al op door haar kleurrijke, vrouwelijk kledingstijl en gitzwarte haren. Dat ze in een droomstulpje woonde, wist ik niet. Dus zodra ik erachter kwam, regelde ik deze binnenkijker. Wat een fijn huis.

   

  Het complete interview plus alle foto’s zijn te bekijken in de foto huizentour van Evelyn & Otto. Hieronder vind je de video. Kijk ze!

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.

  Vorige video’s:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu