Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Verliefd op een relaxhoekje bij het raam - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 09-12-2023

  Verliefd op een relaxhoekje bij het raam

  Ik zie het regelmatig voorbij komen; een relaxhoekje. Een hoekje in huis waar je even helemaal tot rust kunt komen. De één creëert er eentje in de slaapkamer, de ander in de hal en weer een ander kiest voor zo’n relaxhoekje bij het raam. Bij Nadine in Zaandijk spotte ik er zo eentje. Fijn toeven hier…

  Wat een mazzel: Nadine heeft een handige vriend. En dat is fijn, want dat betekent dat veel meubelstukken en woonoplossingen in huis (zoals deze bedstee voor je servies) door hem ontworpen en gemaakt zijn. Zo ook dus dit relaxhoekje bij het raam. Ik zie het al helemaal voor me: boekje erbij, sloffen aan, mok thee in de vensterbank en dan uuuuren toeven in dit relaxhoekje. Handig ook: in dit hoekje vind je extra bergruimte. Nadine koos ervoor om het af te stylen met een kleedje, maar je kunt natuurlijk ook een (matras)kussen op maat laten maken. Ik ben fan van zo’n relaxhoekje in huis!

  Verliefd op een relaxhoekje bij het raam

   

  Naast dit relaxhoekje heeft het huis van Nadine nog veel meer moois…

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want morgen vind je nog meer woonkamer inspiratie uit het huis van Nadine met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Nadine zien, volg haar dan op Instagram.

  Bekijk hier de andere woontips uit het huis van Nadine:

  Bekijk hier de woonkamer inspiratie uit de vorige huizentour bij Roel uit Laren:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu