Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Van dit verleidelijke nachtkastje kun je niet slapen - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  20-01-2022

  Van dit verleidelijke nachtkastje kun je niet slapen

  Dit nachtkastje is zo leuk dat je niet meer in slaap valt. Je wil ernaar blijven kijken. Ik ben een enorme fan van messing dus deze greepjes vind ik geweldig. Het is een luxe ontwerp met prachtige details zoals de donker gebeitste houten ladefronten. Oh en natuurlijk die fantastische greepjes, maar die had ik al genoemd…

  De buitenkant van het nachtkastje is afgewerkt met een matgrijze lak die tot in de laatjes doorloopt. En het gave aan dit nachtkastje is dat de lades een parketpatroon hebben. En had ik al iets gezegd over de geweldige messing greepjes? Geloof het wel hè. Zoals je merkt, ben ik dol op dit pareltje. De afmeting is  trouwens 43 x 61 x 45 cm (dxhxb). Wat vinden jullie?

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu