Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Tweedehands buffetkast: mooi voor in de eethoek - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 01-06-2023

  12 september, 2018

  Tweedehands buffetkast: mooi voor in de eethoek

  Ben jij ook zo gek op tweedehands meubelstukken? Mijn hart gaat er sneller van kloppen. Zo ook van deze tweedehands buffetkast die ik spotte in het huis van Danique uit Leiden, die ze na aankoop meteen een likje witte verf gaf. Nu pronkt deze tweedehands buffetkast in haar eethoek. Mooie woonkamer inspiratie, toch?

  Voor deze tweedehands buffetkast heeft Danique veel moeite moeten doen. Ze spotte deze oude beauty namelijk in Leeuwarden, maar de kast bleek na aankoop niet naar boven in haar studentenkamer te kunnen. Hij bleef dus een tijdje noodgedwongen in de hal staan en verhuisde vervolgens naar haar vriend Fenno. De kast is gebleven en het vriendje ook (sterker nog: nu zijn ze getrouwd) en komt nu helemaal tot zijn recht in de eethoek.

  Danique stalde van alles in deze tweedehands buffetkast. Zo pronken er niet alleen apothekersflessen in, maar ook een oude inktfles (hoe leuk?) en items die zij en haar man verzamelde op een van hun reizen. Samen met haar vader tikt ze ook regelmatig wat op de kop in kringloopwinkels en rommelmarkten en die parels krijgen dan ook een mooi plekje in deze tweedehands buffetkast.

  Tweedehands buffetkast: mooi voor in de eethoek Tweedehands buffetkast: mooi voor in de eethoek

   

  Meer zien van deze tweedehands buffetkast?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog twee woontips online, met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video, die vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Danique zien, volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour uit het huis van Annebet Philips uit Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu