Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Tijdschriften in huis: zo style je ze - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  29-06-2022

  Tijdschriften in huis: zo style je ze

  Al jaren lang verzamel ik tijdschriften in huis, maar weggooien ho maar… Dus een tijd geleden ben ik begonnen met het stapelen van mijn tijdschriften in de woonkamer. Daarmee sla ik twee vliegen in één klap, het staat heel leuk en ik hoef mijn mooie tijdschriften niet weg te gooien.

  Hoge stapels

  Inmiddels zijn de stapels bij mij hoog genoeg om er een schaal kaarsen op te zetten. Zo’n stapel tijdschriften in huis kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Denk bijvoorbeeld maar als salon- of bijzettafeltje, maar ook als nachtkastje is het goed te doen. Een tip: doe er een leren riem omheen om ze netjes bij elkaar te houden en ervoor te zorgen dat de stapel niet valt. Kun je er tenminste een bak thee opzetten.

  10x werken met stapels tijdschriften in huis

  10x werken met stapels tijdschriften in huis

  Verzamelen, niet weggooien

  Net zo dol op tijdschriften in huis als ik? En vind je het ook zo zonde om ze weg te gooien? Naast ze stallen in een mooi tijdschriftenrek moet je ze dan gewoon stapelen. Ik ben heel benieuwd of jullie ook zo tijdschriften in huis toepassen? Scheelt weer het kopen van een extra tafeltje, toch?

  10x werken met stapels tijdschriften in huis

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com via de hometour in de studentenkamer van Roza

  * Dit is een post uit de oude doos geschreven door Charis en herschreven door mij. 

  Charis

  Charis was vanaf jongs af aan al bezig om continue haar kamer te veranderen. Haar ouders werden dan ook gek van schilderkunsten op de muren. Over de jaren heen is haar liefde voor interieur verder ontwikkeld en liggen er stapels tijdschriften in huis waar ze haar inspiratie vandaan haalt. Vriendlief moet ook regelmatig vragen of ze haar telefoon nou eens wil weg leggen vanwege haar instagram en pinterest verslaving. Ze woont in Amsterdam samen met vriend Jeroen in de prachtige Helmersbuurt en is het dagelijkse leven consultant bij een grote bank.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu