Thuis bij Interior Junkie’s nieuwste aanwinst

Welkom in mijn huis. Na 4 jaar besloten mijn vriend en ik samen te gaan wonen maar helaas liep dat niet goed af. Ik bleef in het huis wonen. Fijn ook, want nu kon ik het eindelijk inrichten zoals ik het wilde! Kom binnen..

Ik ging los met kleur, lijstjes van mijn favoriete schilder Mucha en kussens met verschillende prints. Mijn oma maakte een prachtig schilderij die nu perfect boven mijn bank hangt. Een grote droom was een inloopkast, maar dat is nu een inloop kamer geworden. A dream came true. Hoedjes werden uitgestald, schoenen en tassen zetten ik neer zoals in een museum.Een van mijn favorieten in huis? illustratrice Mimi Nizan heeft mij nagetekend en ik kreeg de illustratie opgestuurd in een lijstje met een lief kaartje erbij. Nog steeds heel blij mee!

Het werd mijn eigen paleisje waar ik helemaal los kon gaan. Ook wilde ik altijd al een groot bureau waar ik lekker aan kon werken (collages maken, logo’s, trendboeken vormgeven voor mijn studie) en een groot bord waar ik al mijn inspiratie foto’s, spreuken en leerzame interviews op kon hangen. Voor mijn eerste blog op Interior Junkie neem ik je graag mee in mijn huisje. Come on in..

Thuis bij Interior Junkie's nieuwste aanwinst
Thuis bij Interior Junkie's nieuwste aanwinst
Thuis bij Interior Junkie's nieuwste aanwinst
Thuis bij Interior Junkie's nieuwste aanwinst
Thuis bij Interior Junkie's nieuwste aanwinst
Thuis bij Interior Junkie's nieuwste aanwinst
Thuis bij Interior Junkie's nieuwste aanwinst
Thuis bij Interior Junkie's nieuwste aanwinst
Thuis bij Interior Junkie's nieuwste aanwinst

 

Beeld via Anouk

Anouk
Anouk Emilie studeert aan Academie Artemis in Amsterdam en woont op zichzelf in Den Haag. Ze schreef een jaar blogs voor CosmoGirl.nl maar sinds een paar jaar is haar liefde voor interieur gaan groeien en verzamelt zij nu al haar inspiratie op haar Pinterest (https://www.pinterest.com/anoukemilie/) en tumblr pagina (http://lovedbyanoukemilie.tumblr.com/). Haar hart is gevuld met liefde voor mode, reizen, inspirerende huizen en fotografie. Ze bezoekt graag musea en exposities maar is ook verslaafd aan het doorbladeren van mooie (interieur) boeken.

3 reacties

Rianne -

Wat een superfijn interieur, heel gezellig en kleurrijk!

Petra -

Gezellig huis heb je!

Anne -

Ziet er uit als een heerlijk huis! Bijzonder zo’n illustratie van jezelf. Oh en wat een fijne schoenencollectie 😉

Reageer ook