Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

The Fashionable Selby - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  21-05-2022

  16 april, 2014

  The Fashionable Selby

  The Fashionable Selby

  Helaas kon ik onlangs niet bij de signeersessie zijn in Mendo maar gelukkig scoorde ik nog wél een gesigneerd exemplaar.

  Wat was ik blij toen ik hoorde dat Todd zijn derde boek ‘The Fashionable Selby’ in Amsterdam ging signeren. Daar moest ik bij zijn. Helaas verliep de dag anders, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Want een paar dagen later viel er een mailtje in mijn inbox met de mededeling dat Mendo gesigneerde exemplaren van Todd’s nieuwste boek verkocht. Een paar muisklikken verder haalde ik opgelucht adem: mijn verzameling gesigneerde Selby was nu ook écht compleet.

  Tip: bekijk hier het interview met Todd Selby uit 2012 toen hij ook in Amsterdam was om zijn boek te signeren.

  The Fashionable Selby The Fashionable Selby The Fashionable Selby The Fashionable Selby The Fashionable Selby

   

   

  Eén reactie op “The Fashionable Selby”

  1. Danielle schreef:

   Wat gaaf! Mooie verzameling 🙂

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu