Stylingtips voor je vensterbank

Sinds ik bij Interior Junkie werk, ben ik het aanspreekpunt voor alles wat met interieur te maken heeft, volgens m’n moeder. Als ze iets wil veranderen in huis vraagt ze eerst om mijn advies. Laatst vroeg ze aan me: ‘kun je niet even iets schrijven over een vensterbank?’ Nou mam, bij deze: wat te doen met je vensterbank?

Een vensterbank is vaak de plek waar je ruimte hebt voor bijvoorbeeld foto’s, planten, vazen en ga zo maar door. Een te lege vensterbank is zo saai, maar te vol is ook weer niet goed. Balans vinden daartussen is nog weleens lastig. Wat je ermee kunt doen, hangt allemaal af van hoe breed en lang je vensterbank is.

Ik vind een vensterbank waar je bijvoorbeeld in kan zitten of liggen echt heel leuk. Dus mocht je vensterbank daarvoor groot genoeg zijn, zou ik hier een chillhoekje van maken, waar je lekker in kan zitten. Heb je dat niet, dan kan je ‘m opleuken met wat foto’s of planten of boeken, zolang het maar niet te veel is. Hieronder een aantal foto’s met ideeën (hoop dat je er iets aan hebt, mam!).

vensterbank
vensterbank2
vensterbank4
vensterbank6
vensterbank5 bewerkt

Beeld gevonden via:

1. Alvhem. 2. Alvhem. 3. Alvhem. 4. Alvhem. 5. Mathew Williams via Domino. 6. The Shade Store via Domino.

renata

Renata studeert Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam en woont daar in een gezellig studentenhuis die ze elke dag wel zou willen herinrichten. Haar liefde voor interieur begon al op jonge leeftijd tijdens het spelen van The Sims 2, waar het bouwen en inrichten van huizen het belangrijkste én vooral leukste is. Ook is binnenkijken op Funda een van haar favoriete bezigheden, waar ze de nodige inspiratie vandaan haalt.

Reageer ook