Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOSTCAMP

Stylingtip: gebruik een oude kaasplank als onderzetter - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 29-09-2022

  Stylingtip: gebruik een oude kaasplank als onderzetter

  Een oude kaasplank zien we wel vaker in interieurs. Vaak spotte ik de kaasplank in de keuken tegen de wand aan, puur ter decoratie Maar deze oude kaasplank wordt juist gebruikt als onderzetter voor verschillende potten met planten. Hartstikke leuk voor op je kookeiland, in je eethoek of op je salontafel.

  Het idee voor kaasplanken in de keuken spotte ik eerder toen ik het stulpje van Maartje fotografeerde (bekijk hier de volledige binnenkijker bij Maartje in Amsterdam). En dit vond ik al een heel leuk idee. Het hout voegt direct meer warmte toe aan de keuken en omdat alles van hetzelfde materiaal is, oogt het zeker niet rommelig.

  Stylingtip: gebruik een oude kaasplank als onderzetter

  Werk met verschillende hoogtes

  Maar ik was nog helemaal niet op het idee gekomen om een oude kaasplank als onderzetter te gebruiken. Zo’n simpel idee. Nog nooit opgekomen. Ik plaatste ook hiervan een storie op Instagram en ik kreeg allemaal reacties dat dit een geniale zet is. Tja, soms hebben we gewoon even hulp nodig. Hier wordt hij gestyled met verschillende potten en planten in verschillende hoogtes en vooral dat hoogteverschil vind ik een goede zet. Doordat de kaasplank eronder zit, maakt het deze styling écht af. Ik ben fan.

  Deze kaasplank ontdekte ik trouwens op de woonbeurs afgelopen week. Ik vind ‘m om te smullen. Heb jij zelf ook een oude kaasplank thuis en zo ja: hoe style jij deze?

  Stylingtip: gebruik een oude kaasplank als onderzetter Stylingtip: gebruik een oude kaasplank als onderzetter

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu