Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 09-12-2023

  5 september, 2018

  Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

  Wie is het mooiste van het land? Met een spiegeltje aan de wand heb je niet alleen iets moois in huis hangen, maar kan je ook snel zien of je kleren goed staan. Rond, vierkant of in een unieke vorm? Voor welke spiegel zou jij kiezen voor in huis?

  Voordelen van een spiegeltje aan de wand

  Een spiegel in je interieur heeft diverse voordelen. Hang je een grote spiegel in een kleine woonkamer, dan oogt je kamer optisch groter. Je krijgt het idee dat er een hele andere ruimte achter zit. Daarnaast reflecteert een spiegel licht van buiten. Hang de spiegel tegenover het raam, zodat het licht goed in huis valt en je kamer lichter lijkt.

  Spiegeltje om van te houden

  Spiegeltje aan de wand - wehkamp

  Een ronde spiegel van HKliving is gemaakt van in elkaar gevlochten wilgentakken. Stiekem doet het me denken aan vroeger waar ik met een pen en een spiraal mooie tekeningen maakte.

  Spiegeltje aan de wand - MadeDotCom

  Hoe leuk is deze geometrische spiegel? Ik zie ‘m al helemaal voor me in de hal, de badkamer of in de slaapkamer. De gouden rand en de zwart leren riem maken deze geometrische spiegel een must-have voor in huis.

  Spiegeltje aan de wand - Home24

  Een stoere spiegel met een ruwe houten rand. Lekker robuust!Door zijn grote formaat is hij perfect voor boven een dressoir kast. Ik vond deze spiegel bij Home24.

  Spiegeltje aan de wand - H&M

  Een grote, ronde spiegel met een leren lijst en een leren band om de spiegel aan op te hangen. Deze spiegel van H&M Home die perfect past bij een industriële woontrend.

   

  Spiegeltje aan de wand - Woonexpress

  Een bijzondere spiegel waar in het raamwerk een spiegel-klavertje zit. Hang het raamwerk aan de wand of zet ‘m op de grond. Hoe je hem ook stylet, zorg dat het een eyecatcher in de woonkamer wordt. Deze spiegel vond ik bij Woonexpress.

  Spiegeltje aan de wand - Scandinaviandesigncenter

  Wil jij geen spiegeltje aan de wand, maar wil je wel dat je make-up goed zit? De exclusieve Pepe Marble spiegel van Menu vond ik bij het Scandinavian Design Center. Een tijdloos design met een marmeren voet en gouden spiegelrand. De spiegel is verkrijgbaar in wit marmer en zwart marmer.

  Beeld header: Made.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu