Slaapkamertrend: je slaapkamer stylen als een warm bad

Wellicht heb je het vorige week gezien op de vt wonen & design beurs: mijn eigen gestylede slaapkamer voor Swiss Sense. Voor deze kamer liet ik me inspireren door de trendkleuren van nu: zachtroze en grijsblauw én vulde ik het aan met wollige materialen. En wat is een bed zonder heel veel kussens?!

Toen Swiss Sense mij vroeg een slaapkamer te stylen met producten verkrijgbaar in hun webshop twijfelde ik geen moment: dat wilde ik wel! Dus ging ik in de weer met grijsblauwe muren, een zachtroze dekbed met een print van bomen, een heerlijk wollig kleed en als accentkleur een mooie koperkleurige lamp én heel veel bloemen. En ja, als Interior Junkie een ruimte stylet, dan mag een bloesemboom natuurlijk niet ontbreken.

Mijn slaapkameravonturen kun je vinden in onderstaande video. Enjoy!

* Dit is een inspirerende samenwerking met Swiss Sense.

1 reactie

Wouter -

Je kan je slaapkamer nog persoonlijker maken met eigen fotobehang. Recentelijk heb ik mijn slaapkamer me een endless view foto van onze reis in Nieuw Zeeland opgepimpt. Kijk maar eens op https://www.123fotobehang.nl/product/fotobehang-slaapkamer/ en je ziet de mooiste fotobehang voorbeelden voor je slaapkamer. Iedere foto is mogelijk!

Reageer ook