Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Slaapkamer inspiratie: zo maak jij het bohemien proof - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 02-12-2023

  Slaapkamer inspiratie: zo maak jij het bohemien proof

  Voorafgaand aan elke huizentour lichten we de dagen ervoor elke keer een woontip uit het desbetreffende huis. Deze week is dat het stulpje van Dewi waar ze in elke ruimte haar interieurstijl doorvoerde wat het mooi een geheel maakt. Ben je benieuwd naar haar slaapkamer inspiratie? Lees gauw verder!

  Er is één ding wat nooit zal veranderen bij Dewi thuis: witte vloeren en witte muren. Dit is de perfecte basis voor elke woonstijl. Haar appartement is een oase van rust en dit komt mede door het minimalistisch gebruik van accessoires en meubels. In haar slaapkamer is dit dan ook zeker niet anders. Haar bed is versiert met een papieren slinger van Suhka en haar nachtkastje decoreerde ze minimaal met een kunstblad en geurstokjes. Om het toch wat ‘op te leuken’ stylede ze het af met kussens op haar bed én een kleed eronder. Door het gebruik van neutrale tinten, hout en touw creëer je echt het bohemien gevoel.

  Slaapkamer inspiratie: zo maak jij het bohemien proof Slaapkamer inspiratie: zo maak jij het bohemien proof

  Hoe hou je de slaapkamer minimalistisch?

  Doe zo nu en dan is iets weg! Dewi haar tip is om niet meteen alles te kopen maar er eerst goed over na te denken. “Heb ik dit echt nodig en staat dit echt leuk in huis”. Zo voorkom je miskopen en een overvolle kast met onnodige accessoires.

  Meer zien van Dewi’s huis?

  De komende dagen vind je nog twee andere woontips uit het huis van Dewi. Meer weten over Dewi en haar prachtige appartement? Volg Dewi op Instagram.

  Slaapkamer inspiratie: zo maak jij het bohemien proof

  MeghanMeghan is Grafisch Vormgever en Style advisor en komt uit Rotterdam. Naast haar overweldigende kledingkast is ze altijd bezig met schuiven in huis, nieuwe sferen creëren en woon ideeën bedenken. Overal gaat de camera mee naar toe want ze weet immers nooit of er iets inspirerend voorbij komt. Ze droomt van een prachtig herenhuis, maar is best tevreden met haar jaren negentig huis. Favoriete woonstijl? Scandinavisch met een toevoeging van kleur. Volg Meghan op Instagram of via haar website Woonstof.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu