Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Sissy-Boy brocante markt - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 06-12-2023

  11 november, 2014

  Sissy-Boy brocante markt

  Sissy-Boy brocante markt
  De feestmaand zit er weer aan te komen! Heb jij de leukste kerstmarkt van het jaar al in je agenda gezet? Op 13 december kunnen we weer volop shoppen voor de feestdagen..

  Na twee edities wordt dit jaar alweer de derde georganiseerd. Niet in de Amstelkerk zoals vorig jaar, maar op het Amstelveld, bij Café Nel en De Duif in Amsterdam. Tijdens de Sissy-Boy Kerst Brocante Markt kun je niet alleen heel veel moois voor onder de kerstboom scoren maar vind je er ook tweedehands meubelstukken en woonaccessoires, ook leuk voor na de kerst. Flow Magazine is er deze dag ook om tips & tricks te geven over hoe je je kerstaankopen het mooiste inpakt. Kids mee? Die kun je bij de nanny’s van Companany droppen zodat ze samen kerstversieringen kunnen maken voor thuis.
  Kerstgedachte
  Leuk om te weten: merken als Lola & Kate (van de ingelijste veren) openen in de decembermaand een pop-up shop in een paar Sissy-Boy filialen. En een kerstmarkt zou een kerstmarkt niet zijn als de warme chocolademelk rijkelijk vloeit! Vergeet ook niet meteen een bijdrage te doen aan de LINDA.foundation die arme gezinnen in Nederland helpt toch een leuke kerst te vieren.
  Ga maar alvast sparen..

   Sissy-Boy brocante marktSissy-Boy brocante markt

  Eén reactie op “Sissy-Boy brocante markt”

  1. […] collectie van A La heb je wellicht al eens voorbij zien komen bij ANNA + NINA, Sissy-Boy en Maison NL, maar ze verkopen hun waar ook gewoon via hun eigen webshop. Dit weekend (zondag 23 […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu