Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  16-04-2021

  5 november, 2013

  Sissy-Boy Brocante Kerstmarkt

  sissyboy
  Ga maar alvast sparen. De o zo gezellige Brocante Kerstmarkt van Sissy-Boy komt er weer aan.

  Waarom de decembermaand zo leuk is? Dan hebben we allemaal een goed excuus om flink te shoppen (Sinterklaascadeaus, kerstcadeaus, nieuwjaarscadeaus..). Voor een beetje extra brocante wooninspiratie staat de Sissy-Boy Brocante Kerstmarkt op de planning die dit jaar samen met PUP Concepts wordt georganiseerd. Vorig jaar werd de kerstmarkt op Strand Zuid in Amsterdam georganiseerd. Dit keer gaat de markt naar het centrum.
  Brocante, muziek en eten
  Waar? In de Amstelkerk in Amsterdam. Wat je er zoal vindt? Brocante meubelstukken, vintage sieraden en exotische kunst van o.a jonge ontwerpers, kunstenaars en antiek/brocante verzamelaars. Maar ook vind je er innovatief design, muziek en heel veel lekker eten (want shoppen maakt immers hongerig!). Daarnaast scoor je deze dag veel kortingen. En hoe meer geld je bespaart, hoe meer ruimte er in de portemonnee over blijft om nog meer te shoppen..
  Ook leuk voor de kids: die kunnen zichzelf vermaken in de knutsel- en speelhoek. Ook vloeit de warme chocolademelk deze dag rijkelijk. Ik kan nu al niet wachten.
  Zet het alvast in je agenda: de Sissy-Boy Brocante Kerstmarkt wordt op zaterdag 14 december georganiseerd. Zie je daar?
   
   
   
   
   
   
   
   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu