Close

Nieuw jaar, nieuw interieur! Volg mijn online interieurstyling cursus interiorBOOSTcamp met fikse korting!

Selfie? Welnee, wij gaan aan de shelfie - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 08-02-2023

  22 december, 2018

  Selfie? Welnee, wij gaan aan de shelfie

  Het woord selfie is in 2013 verkozen tot het woord van het jaar, maar ken jij het woord shelfie al? Dit woord wordt vooral gebruikt door boeken- en kunstliefhebbers, waarbij je vol trots al je aankopen (inclusief bijbehorende accesoires) showt op verschillende – juist -wandplankjes!

  Messy of juist organized; het kan allemaal op de shelfie. Toch is er volgens sommigen een ‘vaste’ indeling hoe je de shelfie kunt inrichten. Op zo’n wandplankje hoort uiteraard een (mini)plant (wat is immers een shelfie zonder groene vriend?!), mag kunst niet ontbreken (mag ingelijst, hoeft ook zeker niet) en is het mooi om groepjes te maken (van steeds twee of drie items bijvoorbeeld). Werken in de hoogte is ook een idee, zoals bijvoorbeeld een mooie lijst naast een lage plant.  En ja, met deze donkere dagen moet er uiteraard ook een kaarsje op.

  Selfie? Welnee, wij gaan aan de shelfie

  Selfie? Welnee, wij gaan aan de shelfie

  Wil je liever een unieke touch, dan kan dat ook

  Wees niet bang om creatief aan de gang te gaan met de inrichting, speel met verschillende kleuren en printjes om het een vrolijk en inspirerend geheel te creëren. Om het levend te maken, is het leuk om plantjes te plaatsen op de planken en maak het bijzonder om ze in vaasjes te doen van interessante formaten. Of doe helemaal eens gek en zet je shelfie vol met planten. Alsof het je eigen verticale tuin is.

  Staat jouw telefoon al vol met shelfies?

  Beeldcredits:

  1. Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com uit de woontip uit het herenhuis van Klaas uit Den Bosch. 2. Elisah Jacobs/InteriorJunkie.comuit de hometour bij Karen uit Amsterdam. 3.  Elisah Jacobs/InteriorJunkie.comuit de hometour in de Rotterdamse loft van Mariska.

   

  * Dit is een post uit de oude doos geschreven door Anniek en herschreven door mij.

   

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu