Scandinavische sferen in Leeuwarden

Heb je een tripje naar Leeuwarden op de planning staan? Breng dan gelijk een bezoek aan Restaurant Wannee van Stenden Hotel. Dit restaurant, gestyled door Christien Starkenburg, is volledig ingericht in Scandinavische sferen.

Het straalt eenvoud en duurzaamheid uit door het gebruik van veel hout en groen. De zwarte details maken het geheel net iets spannender en helemaal af. In het midden van het restaurant staat een kruidentuin waarmee de gerechten extra op smaak worden gebracht. Hoe leuk! En je schijnt er ook nog eens erg lekker te kunnen eten. Op naar Leeuwarden dus..

Dineren in Scandinavische sferen in Leeuwarden
Dineren in Scandinavische sferen in Leeuwarden
Dineren in Scandinavische sferen in Leeuwarden

Beeld gevonden via:

Studio Interieur+

Frederike

 

 

 

Frederike van der Blij (36) woont samen met man Freek en zoontje Just in een jaren 30 woning in Den Haag. Ze heeft een zwak voor vintage Scandinavisch design in een minimalistisch interieur met veel witte accenten. En dan vooral in combinatie met natuurlijke materialen: glas, hout en metaal. Frederike struint dagelijks internet af op zoek naar bijvoorbeeld dat ene mooie vintage design ladekastje of dat antieke schoolbankje dat een opknapbeurt nodig heeft. Inspiratie doet ze op in woonwinkels en tijdschriften, maar stiekem gluurt ze ook gewoon graag binnen bij anderen (lang leve Funda!).

1 reactie