Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Roze in huis: zo style je het! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 06-12-2023

  25 april, 2018

  Roze in huis: zo style je het!

  Roze wordt nog vrij weinig gebruikt in huis en dat is zonde. Roze in huis valt namelijk goed te combineren met materialen als goud, koper, hout of metaal. Ook is roze mooi in combinatie met alle tinten grijs. En dat zijn er vijftig geloof ik, dus zat mogelijkheden! Voor wat inspiratie ging ik op zoek naar de mooiste roze interieurs.

  Er zijn tegenwoordig naast de vele tinten grijs, ook veel verschillende roze tinten te vinden. Denk aan oudroze, klassiek roze of pastel roze. Deze tinten zijn stuk voor stuk prachtig om terug te brengen in je interieur. Hoe je dat precies doet? In deze post geef ik je inspiratie hoe je deze tinten het beste kan stylen in je stek. Van felroze tot aan mierzoet: hieronder inspirerende foto’s en tips voor roze in huis.

  roze-in-huis

  roze-in-huis

  roze-in-huis

  Roze en goud

  Het is niet alleen mooi om roze in je interieur te combineren met goud, het zorgt ook nog eens voor een luxere uitstraling in huis. Ook fijn om te weten: als je een muur in huis twee kleuren geeft (two-tone), lijkt je kamer optisch een stuk groter, zoals hierboven te zien is. Extra mooi is dat ze hier de lambrisering hebben meegenomen. Gaan je handen toch van jeuken? 

  roze-in-huis

  Pastel roze

  Wil je de kleur roze in huis verwerken, maar wil je het wel minimalistisch houden? Ga dan voor pastel roze. Deze tint zorgt niet alleen voor een lieve uitstraling in huis, maar creëert ook nog eens rust. Ideaal voor in de babykamer of slaapkamer.

  roze-in-huis

  roze-in-huis1

  roze-in-huis

  roze-in-huis

  Roze accessoires

  Wil je graag de kleur roze in huis verwerken maar durf je het niet aan om gelijk je hele muur een lik verf te geven? No problem. Roze accessoires zijn dan de oplossing. Kies bijvoorbeeld voor een roze dekbedovertrek of kast zoals hierboven te zien is. Om het geheel subtiel te houden kan je ervoor kiezen om de roze accessoires te combineren met wat tropische planten.

  En, wil je nu ook roze in huis?

  Beeld gevonden via:

  1. Norse Interiors. 2. Covet House 3. Essential Home4. Essential Home. 5. Cloudberry Living. 6. Covet House. 7. norsu interiors. 8. The French Bedroom Co. 9. norsu interiors.

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu