Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Rondneuzen op de Creative Life beurs in Utrecht - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 08-06-2023

  30 maart, 2018

  Rondneuzen op de Creative Life beurs in Utrecht

  Vorige week bezocht ik de Creative Life beurs die, de naam zegt het al, is voor creatievelingen van vele soorten. Je kunt er workshops volgen die uiteenlopen van illustreren en haken tot eco systemen bouwen. Ik stak dan ook geregeld mijn neus over de schouder van een zwoegende workshop-ganger.

  De grote industriële werkspoorcathedraal in Utrecht lijkt de ideale plek voor de Creative Life beurs te zijn. Door de grote ramen valt er veel licht op de vele workshop tafels. De industriële elementen blenden mooi tot een geheel met alle kraampjes die me doen denken aan de IJhallen in Amsterdam. Al snel komt de geur van vers gebakken friet me tegemoet en kan ik het niet weerstaan om even wat te halen. De sfeer is fris en iedereen is even enthousiast. Net als ik. Bij binnenkomst liep ik meteen tegen een zee aan planten aan bij de eerste kraam van Roodenbloem. Zo mooi!

  Rondneuzen op de Creative Life beurs in Utrecht

  Jong talent

  Ik wilde zelf graag kijken wat mijn collega illustratoren allemaal op de beurs deden en aanboden. Leuk om te zien dat er ook een schattig pop up kraampje te vinden is van de Zwolse Soortvanwinkel. De winkel is een belangrijke plaats voor het verkopen van producten gemaakt door zelfstandige kunstenaars en (veelal) alumni van ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Zwolle. Als alumni zag ik bij de printjes al snel een paar bekenden voorbij komen

  Rondneuzen op de Creative Life beurs in Utrecht Rondneuzen op de Creative Life beurs in Utrecht Rondneuzen op de Creative Life beurs in Utrecht

  Van stadsvogels tot aan petflesjes

  Een beurs is een goeie plek om als creatieveling inspiratie op te doen voor eigen projecten. Zo sprak ik twee illustratoren van studio Sus die de handen ineen hadden geslagen voor een semi-educatief boek over stadsvogels. Ook was er een bedrijf aanwezig dat gerecyclede petflessen gebruikte om de ontzettende hippe eco systemen in te maken. Een combinatie van duurzaamheid en creativiteit kan voor ontzettend mooie uitvindingen zorgen.

  Rondneuzen op de Creative Life beurs in Utrecht Rondneuzen op de Creative Life beurs in Utrecht Rondneuzen op de Creative Life beurs in Utrecht

  Inspirerend dagje op de Creative Life beurs

  Ook op interieur gebied is er van alles te zien. Zo zijn er overal gezellige zitplekken gecreëerd met leuk decor en is er veel uniek spul te koop om je huisje mee te decoreren. Al met al een zeer geslaagde beurs met veel verschillende kraampjes en een opgewekte sfeer. De perfecte manier om het voorjaar mee in te luiden en de handen weer flink uit de mauwen te steken!

  De Creative Life beurs werd van 25 t/m 28 maart gehouden. Wanneer er een volgende editie is, weet ik nog niet. Goed is om de website in de gaten te houden.

  fee

  Fee is illustratrice, beeldmaakster en kunstdocent in opleiding. Ze maakt er een wedstrijdje van om de meest interessantste vondsten op te duikelen op rommelmarkten en marktplaats. Vintage en antiek zijn haar grote passie. Sinds ze haar eigen huisje heeft groeit haar liefde voor interieur met de dag. Volg haar op InstagramFacebookPinterest of via haar website.

  Eén reactie op “Rondneuzen op de Creative Life beurs in Utrecht”

  1. Jacqueline schreef:

   Wat superleuk om twee foto’s van onze stand in je leuke blog te vinden! Dank je wel!!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu