Rondje Rotterdam Noord

Interior Junkie blogger Roza ging met camera op pad in Rotterdam Noord op zoek naar de leukste tweedehands en vintage winkels.

Vanmiddag besloot ik Rotterdam Noord eens te verkennen. Ik was al vaker langs wat leuke winkeltjes gelopen, maar nog nooit echt binnen geweest, dus het leek me leuk deze eens op een rijtje te zetten! Hier een kleine greep van mijn vondsten.

Winkeltip 1: Tweede Hands winkel, Zaagmolendrift 34

In dit leuke winkeltje voelde ik me echt een schatgraver, overal lage prachtige spullen verstopt tussen oude radio’s, voetballen en andere oude spullen. En dat allemaal voor een fijn prijsje.

Winkeltip 2: SPAM, Zaagmolendrift 53

Voor wie een iets groter budget heeft is dit een interieur hemel! Zoek je iets unieks? Dan ben je hier zeker aan het goede adres.

Winkeltip 3: Contemporary Showroom, Zaagmolenkade 41

Ook hier zul je iets verder in de buidel moeten tasten, maar daar krijg je dan ook wel zorgvuldig geselecteerde vintage voor terug.

 

Winkeltip 4: Kringloopwinkel, Zaagmolenkade 131

Ook hier kun je je zeker goed vermaken als schatzoeker, heerlijk om een middagje rond te dwalen.

 

 

Tekst & beeld: Roza.

 

Over Roza:

Roza studeert fotografie aan de Willem de Kooning Akademie in Rotterdam en verzamelt dingen. Haar grootste hobby is dan ook het afstruinen van kringloop winkels en rommelmarkten om zo unieke dingen te vinden voor in haar huis. Ze woont sinds kort in Rotterdam en is de stad dus nog volop aan het ontdekken, de leukste hotspots zal ze natuurlijk delen op Interior Junkie. 

Reageer ook