Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pronken met een muur illustratie in de woonkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-10-2023

  Pronken met een muur illustratie in de woonkamer

  In voor een echte eyecatcher in de woonkamer? Onlangs kon je daar nog een blog over lezen. Zo pakte ik het aan met een enorme lelieboom, maar vlogger/blogger/influencer Marlieke pakte het net even anders aan. Ze koos wel voor iets botanisch en ging in de weer met een hele coole muur illustratie.

  Het eerste wat me opviel toen ik via de hal haar woonkamer in liep, was natuurlijk die gave muur illustratie. Dat had ik nog niet eerder gezien. Marlieke liet deze muur illustratie maken door illustrator Marloes van Paint & Pose die ook tatoeages maakt, precies het stijltje wat Marlieke voor ogen had.  Alleen ging het de eerste keer niet vlekkeloos. Marlieke: “Ik vond het zo spannend dat ik thuis bleef en vanaf de bank meekeek, maar dat is natuurlijk niet fijn werken voor haar, haha.” Na een nieuwe poging (toen ging ze verplicht de deur uit) was deze tatoeage-achtige muur illustratie vol bloemen en bladeren het resultaat. Marloes gebruikte trouwens een zwarte stift om de muur illustratie te maken. O zo mooi!

  Pronken met een muur illustratie in de woonkamer

  Verbinding van twee ruimtes

  Het mooie is dat de print begint in de hal en eindigt in de woonkamer, zo verbind je creatief beide ruimtes en wordt de hal meteen een stuk gezelliger. Het enige wat ze nog regelmatig te horen krijgt, is wanneer de muur illustratie wordt ingekleurd, maar dat is niet de bedoeling. De illustratie is helemaal af. Het enige nadeel? Ze kan het niet meenemen naar een volgend huis, dus ze liet al weten dat als ze ooit verhuist, ze weer zo’n gave muur illustratie laat maken.

  Pronken met een muur illustratie in de woonkamer

  Meer zien van deze muur illustratie en meer uit het huis van Marlieke?

  Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog drie woontips online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die aanstaande vrijdag live gaat. Wil je nog meer weten over Marlieke volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar blog Cotton & Cream en YouTube kanaal te bekijken.

  Bekijk hier de woontip uit de vorige hometour in het Haarlemse huis van Mirella vol historische elementen en DIY projecten:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu