Pimp je saaie muur met deze eyecatchers

Ik houd ervan om mijn saaie muur te pimpen met verschillende items, zoals souvenirs, posters en foto’s die toch samen een geheel vormen. Niet iedereen durft dit. Heb jij een saaie muur in huis? Een muur die wel wat vrolijkheid kan gebruiken, blijf dan vooral even lezen. Pimp je saaie muur met deze eyecatchers.

Ga jij voor een mix van oude foto’s en kunst of kies je voor een bijzonder wandkleed?

Kunst aan de muur

Budgetproof, hang je eigen kunst aan de muur. Nina heeft een mix van oude foto’s, illustraties en kunst aan de muur, waarvan ze haar eigen illustraties maakt. Aan de muur van Nina hangt een opvallende ‘Shit’ print. Wat blijkt? Dat bleek dus na ‘pappa’ en ‘mamma’ het derde woordje te zijn wat Nina kon zeggen als baby.

Hang je eigen kunst aan de muur. Budgetproof!
Beeld: Elisah Jacobs/Interior Junkie

Interior Junkie Elisah pimpte de schouw op haar thuiswerkplek met een oud schilderij uit de jaren ’50. Het schilderij heeft lang op de zolder van haar ouders gelegen maar kreeg nu een nieuw leven. Van een stoffig schilderij naar een pronkstuk. De klaprozen geven ook nog eens extra kleur aan de ruimte, hoe leuk is dat?

Mijn muur opvrolijken met een oud schilderij
Beeld: Elisah Jacobs/Interior Junkie

Stucwerk

Ik was op slag verliefd toen ik het gekleurde stucwerk in de slaapkamer van Pien zag. De uitgesproken brons-groene kleur valt direct op.

gekleurd-stucwerk-2
Beeld: Elisah Jacobs/Interior Junkie

Posters

Creëer een exotisch sfeertje in huis met deze poster van een bananenplant. Deze IXXI bestaat uit 48 kleine kaartjes die samen een grote poster vormen. Super handig, deze poster heeft een plakstrip waardoor je geen gaten in de muur hoef te boren.

Haal de tropen in huis met deze exotische poster
Beeld: Bijenkorf

Wandkleed

In het huis van Roel is de muur in de woonkamer een echte eyecatcher. Boven de fluwelen bank hangt er een prachtig wandkleed. De vintage jungle print in de grijze kleur laat de bank goed tot zijn recht komen.

muur-inspiratie-interiorjunkie-2
Beeld: Elisah Jacobs/Interior Junkie

Hoe zou jij je saaie muur pimpen? Met oude foto’s, quotes of één van de bovenstaande opties?

Beeld header: Wall-Art

1 reactie

Uwalls -

Unieke werken voor aan de muur.

Reageer ook