Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Oude liefde roest niet: dit zijn de leukste kringloopwinkels - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 10-12-2023

  28 maart, 2018

  Oude liefde roest niet: dit zijn de leukste kringloopwinkels

  Ik hou ervan: kringloopwinkels afslenteren op zoek naar parels voor in huis. Toch zijn leuke kringloopwinkels nog best lastig te vinden. Ik ging daarom op zoek naar de vijf tofste in Midden-Nederland, zodat jij straks precies weet waar je moet zijn voor mooie vintage spullen voor in je stek!

  1. De Kringloper in Almere.

  Laten we gelijk van start gaan met een van de grootste kringloopwinkels van Nederland: De Kringloper in Almere. Deze winkel meet maar liefst 4.200 m². Als je hier niets leuks vindt voor in huis, dan weet ik het ook niet meer.
  Zwenkgrasstraat 4, 1313 LA Almere

  2. Noppes in Gouda.

  Ook niet verkeerd: kringloopwinkel Noppes in Gouda. Hier kan je echt van alles en nog wat scoren voor in huis. Is Gouda niet dicht bij voor je? Ze hebben nog vijf andere vestigingen in Midden-Nederland.
  Burgemeester van Reenensingel 131, 2803 PA

  3. Kringloopcentrum Amersfoort.

  Enorm hoge plafonds, goedkoop én goed bereikbaar: Kringloopcentrum Amersfoort is de moeite waard om even langs te hoppen. Van stoelen tot aan authentieke vazen, je vindt hier werkelijk van alles.
  Zwaaikom 21, 3812 PS Amersfoort

  4. Gooische Meuck in Huizen.

  Klein, maar fijn: Gooische Meuck in Huizen. Deze winkel heeft niet alleen een leuke naam en een enorm oppervlak, maar ze verkopen hier ook hele leuke vintage spulletjes. Ook fijn: er zit een repair-shop waar je terecht kan als je iets wilt laten maken.
  Voorbaan 36, 1271 RT Huizen

  5. De Arm in Utrecht.

  En om mee af te sluiten: een kringloopwinkel die je vindt in mijn ‘stadsie’: de Arm aan de Oudegracht in Utrecht. Naast leuke snuisterijen zit hier ook een werfkelder gevestigd waar je kan genieten van een lekkere kop koffie.  Oh ja, je kan er ook een bakfiets huren zodat je jouw spullen gemakkelijk mee kunt nemen. Scheelt je weer sjouwen, toch?
  Oudegracht 247, 3511 Utrecht

  Missen er nog kringloopwinkels in dit lijstje? Laat het even weten in de reacties.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu