Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Op naar de Design Week in Milaan - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  21-05-2022

  15 april, 2015

  Op naar de Design Week in Milaan

  Hoera! Vandaag vlieg ik naar Milaan voor de Design Week, het event voor design junkies. De grote beurs laat ik even voor wat het is, want ik ga heerlijk het centrum in om te checken wat alle merken en designers voor ons in petto hebben. Ik heb er zin in..

  Uiteraard hop ik even binnen in het door MADE.com volledig ingericht Airbnb huis (leuk!), check ik zelf in, in een supergezellige bed & breakfast die ook door MADE  is ingericht (no worries, ik maak heel veel foto’s), hop ik zeker even binnen bij Moooi (die presenteren elk jaar in een enorm pand hun nieuwste collecties) om me te vergapen aan al het.. uhm, mooois, ga ik even snuffelen bij designplafform Crowdy House want je kunt hier niet alleen kijken maar ook meteen kopen én ben ik benieuwd naar Bolle Bollate. Wat dat is? Gevangenen uit de Bollate-gevangenis in Milaan ontwierpen samen met o.a Riccardo Blumer en Martino Camper meubelstukken. Best cool, toch? Kan niet wachten om het te zien.

  Vorig jaar liep ik als een kip zonder kop rond in Milaan omdat het mijn eerste keer was. Dit jaar laat ik het allemaal maar over me heenkomen. Na mijn trip vind je uiteraard een uitgebreid report op de site. En natuurlijk ga ik ook heerlijk eten en heel veel heerlijke kopjes koffie (en Spritz, m’n favoriete zomerse drankje!) drinken. Als jullie zelf nog tips voor me hebben, schroom niet om ze in de reactiebalk hieronder te zetten. Via Instagram kun je me deze week op de voet volgen onder de naam @interiorjunkiecom en #interiorjunkieonthemove.

  Oh ja, ben jij zelf ook in Milaan deze week en wil je precies weten waar je allemaal moet zijn in de hippe wijk Ventura Lambrate: hier kun je de design map downloaden. Je beste vriend tijdens je tripje Milaan. Maar ook wijken als Zona Tortona, Brera en San Gregorio vind je veel leuks deze week.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu