Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

O zo tropisch: de ananasplant in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 10-12-2023

  13 augustus, 2017

  O zo tropisch: de ananasplant in huis

  De ananas is de afgelopen jaren razend populair geworden in het interieur. Gordijnen met een print in de vorm van een ananas, behang met de kleurige ananasprint of juist een minimalistisch item zoals de vrolijke ananasplant. Ja, hij bestaat ook écht!

  Deze tropische plant lijkt een normaal groen item, maar heeft een bijzonder uiterlijk door de ananas op de top. Het is een plant die zorgt voor een glimlach op je gezicht, brengt je terug naar die ene tropische vakantie zodat je interieur meteen een tropisch tintje krijgt.
  Voor degene die ooit op vakantie zijn geweest in Midden- en Zuid-Amerika hebben deze ananasplant wellicht wel eens in het wild gezien. Voor alle ananas junkies die iets te enthousiast zijn: je kunt deze soort niet eten! Wel zorgt het ananasje ervoor dat je huis heerlijk geurt naar zoetigheden. Nog zo’n leuk feitje is dat de plant helpt tegen snurken. Dat maakt deze ananasplant dan ook onmisbaar voor in de slaapkamer. De hoogte van deze ananasplant is 55 cm en de potmaat is 17 cm. Weet jij al waar jij deze stoere, trendy ananaplant gaat plaatsen in je huis?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu