Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOSTCAMP

Nog niks te doen? Op naar design en antiekbeurs Cabinet - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 12-08-2022

  14 juni, 2016

  Nog niks te doen? Op naar design en antiekbeurs Cabinet

  Wat doe jij het weekend van 16 tot 19 juni? Ik hoop nog niks want Cabinet is een nieuwe design en antiek beurs gewijd aan bijzondere meubelstukken. Daar worden wij interior junkies natuurlijk heel erg blij van. Zie ik je daar?

  Cabinet is een nieuwe beurs voor design en antiek meubels waar de mooiste items soit. Dit is dus je kans om mooie stukken van dichtbij te bewonderen. De nadruk ligt op esthiek, vakmanschap en kwaliteit. Het is dus zeker dat je daar mooie dingen gaat tegen komen. Daar gaat mijn hartje in ieder geval wel sneller van kloppen.

  Naast dat je je kunt vergapen over de prachtige items, krijg je op deze toffe beurs ook nog even kans om je echt een queen te voelen. De troon van de Engelse Koningin Mary uit circa 1690 zal daar worden tentoongesteld. Hoe cool! Dus ben jij verslaafd aan antiek, een echte design liefhebber of een onzettende interior junkie dan word je hier helemaal blij van. Enjoy! 

  Waar vind je het?!

  Cabinet wordt van 16 tot 19 juni georganiseerd in SugarCity op de Haarlemmerstraatweg 7 in het plaatsje Halfweg iets buiten Amsterdam.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu