Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

No place like home: Amsterdamse fotoprint - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  19 maart, 2017

  No place like home: Amsterdamse fotoprint

  Mijn liefde voor Amsterdam gaat diep, ook al verliet ik een half jaar geleden mijn o zo geliefde stad. En overal waar ik ga, gaat een stukje Amsterdam met me mee. Niet zo gek dus dat ik gek ben op deze mooie fotoprint voor aan de muur nu ik zelf in Haarlem woon. Ik vind sowieso een stad aan de muur erg inspirerend voor thuis.

  Deze fotoprint van 30 x 20 cm is geprint op dik karton. Je kunt hem aan de muur hangen, op een plank neerzetten of toch maar in een lijst stoppen. Zo kun je hem op elk plekje in je huis plaatsen. Nu ik zelf in Haarlem woon, mag mijn voormalige stad natuurlijk niet ontbreken in mijn nieuwe huis. Zou jij een stad als Amsterdam aan de muur hangen? Of ga je toch voor een wereldstad als New York?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu