Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Meld je aan voor BABYKAMERBOOSTCAMP editie #2 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 02-12-2023

  3 mei, 2021

  Meld je aan voor BABYKAMERBOOSTCAMP editie #2

  Nieuwe insta cursus: BABYKAMERBOOSTCAMP
  Nieuwe insta cursus: BABYKAMERBOOSTCAMP
  Nieuwe insta cursus: BABYKAMERBOOSTCAMP

  BABYKAMERBOOSTCAMP is een babykamerstyling cursus die je via instagram kunt volgen. Bomvol babykamer inspiratie in de vorm van handige tips & tricks, exclusieve babykamertours, kortingscodes op mijn favoriete babykamermerken én heel veel favoriete adresjes en merken om het mooiste kamertje in huis in te richten.

  Een maandvoorraad luiers is duurder!

  Toen Oliver op komst was, ging er een nieuwe wereld voor me open; de wondere wereld van babykamerstyling. Meneer kreeg uiteraard het mooiste kamertje in huis nadat mijn mooiste kamertje (FYI: mijn walk-in closet) verdween. En ook ging ik babykamer tours schieten. Al die babykamer inspiratie vond ik zo leuk dat ik dacht: hier moet ik meer mee doen… En zo geschiedde! 

  Een tip: geef deze cursus cadeau

  Dit is een babykamerstyling cursus voor als je zwanger bent, maar ook zeker leuk is om cadeau te geven aan een zwangere vriendin, (schoon)zus, buurvrouw, tante, nichtje. Wat het inhoudt? Ik heb een speciale pagina gemaakt met ALLE informatie (check hier de BABYKAMERBOOSTCAMP pagina) maar bij deze alvast de highlights op een rij.  

  • De cursus duurt 5 dagen, maar is 4 weken lang in je eigen tempo te volgen op een besloten cursus account op insta.
  • Ik leer je alles over jouw babykamerstijl bepalen, hoe je werkt met kleur, behang én ruimte, kom met budgetproof oplossingen én mijn Little Baby Boost vol met mijn babykamerfavorieten zoals (online)shops en merken. 
  • Als kers op de taart zitten er exclusieve babykamertours bij én kom ik met een aantal hele fijne kortingscodes voor mijn favoriete babykamermerken. 
  • Deze babykamerstyling cursus kost slechts €34,95. Tja, een maandvoorraad luiers is duurder!  

  Spread the love! Hoop dat je erbij bent 31 mei 2021!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu