Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Nieuwe aanwinst: kunst aan de muur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-09-2023

  Nieuwe aanwinst: kunst aan de muur

  Nieuw in mijn interieur is het allereerste kunstwerk in huis: Grachtenpandjes! Uiteraard gemaakt door een Amsterdamse..

  Een huis is natuurlijk nooit af. Mijn huis zeker niet. Toch kan ik zeggen dat qua meubels mijn Amsterdamse appartement af is. Mijn nieuwste project zijn de muren; die zijn namelijk spierwit en er hing tot nu toe niets aan. Daar moest natuurlijk verandering in komen. Naast een aantal ongeopende verjaardagscadeaus (nog een paar nachtjes!!) kon ik afgelopen weekend dit kunstwerk uitpakken, een cadeautje voor mezelf.

  Onlangs schreef ik al over kunstenares Juliette de Swarte. Een hele goede vriendin van me die ik wat meer publiciteit gun, maar eigenlijk heeft ze me helemaal niet nodig. Deze week schittert ze namelijk in een interview in het NRC! En verrek, dé grachtenpandjes aan mijn muur ook. Daarnaast hingen haar grachtenpandjes bij Loods 5 (alles is verkocht), gaat ze vanaf 4 september exposeren bij 16cc in Amsterdam, is haar werk al te zien bij restaurant LEUK in Bussum en bij Coffee Culture in Naarden én zijn de grachtenpandschilderijen binnenkort ook te koop in een van de galeries in de Amsterdamse Spiegelstraat. Een andere expositie ‘De boerderijdieren’ is te zien bij restaurant LEUK in Bussum, in het restaurant van ex GTST-speler Bennie de Haan. Op twee verdiepingen hangen schilderijen van katten, varkentjes en koeien in een vrolijke, nijntje-achtige stijl. 
Kortom: feeling honoured dat ik een van haar werken aan de muur heb hangen. Op aanvraag heeft ze er ook een zwarte kat (als knipoog naar die van ons) geschilderd. Kun je hem vinden?!

  Eigenlijk hadden De Grote Liefde en ik een kunstwerk van Andy Warhol op het oog, maar gelukkig telt het huis nog genoeg spierwitte lege muren…

   

  Nog meer fijns uit mijn appartement vind je in de rubriek Mijn Appartement.

  © Elisah Jacobs

  Volg mijn interieurspinsels ook op Twitter Facebook Pinterest Instagram

   

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu