Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Nieuwe aanwinst: beveiliging - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 10-12-2023

  29 november, 2013

  Nieuwe aanwinst: beveiliging

  Nieuwe aanwinst: beveiliging
  Waarom heb je ook een duur alarmsysteem nodig als dit mannetje een oogje in het zeil houdt..

  In New York scoorde ik dit actiefiguurtje gemaakt van oude fietsonderdelen. Ik vond hem in een van mijn favoriete vintage kledingwinkels in East Village. Hij staat perfect op mijn industriële locker in de woonkamer (Van Dijk & Ko) naast mijn Piet Hein Eek voor Fairtrade vaas en het Chinese blikje van mijn oma.
  Nog meer nieuwe aanwinsten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu