Nieuwe aankoop: kussens van Hay

De kussens van Hay in alle kleuren en maten had ik al tijden op het oog. Onlangs heb ik ze eindelijk in mijn winkelwagen gegooid. En ik heb er ook maar meteen een bank bij gedaan..

Naast een fascinatie voor hippe theedoeken (ondanks dat ik een vaatwasser heb..) van Donna Wilson, Scholten & Baijings voor Hay, H&M Home of Ferm Living, gaat mijn hart ook sneller kloppen van kussens. En dan ook vooral van Scandinavische merken als Muuto, Ferm Living en Hay. Vooral deze laatste kon ik maar niet uit mijn hoofd krijgen. Onlangs heb ik ze toen maar gekocht omdat ze ‘perfect passen bij mijn nieuwe cognackleurige bank die deze week wordt bezorgd’.

En zo komt er ook mijn Hay kussentjes verslaving een einde. Op naar de volgende…

Tip: op Etsy vond ik onlangs deze kussens in de vorm van een driehoek, ook zeer verleidelijk.

3 reacties

Charlotte -

Ik kan dit paarse hay kussen nergens vinden, weet jij waar ik het kan bestellen?

interiorjunkie -

Hey Charlotte

Flinders.nl verkoopt ze!

Groetjes,
Elisah

H.Zeegers -

Graag zou ik een kussen paars willen bestellen?

Reageer ook