Niet te missen voor in de kinderkamer: een boomhut

Vroeger had ik in mijn kinderkamer een hoogslaper, waar het heerlijk toeven was samen met al mijn knuffels (en ik had er héél veel). Het voelde veilig zo hoog in de lucht en extra gezellig. Ideaal ook: eronder zat mijn bureautje. Als ik deze ‘boomhut‘ zie, dan krijg ik kriebels in mijn buik, want hoe leuk is deze?!

Als kind vond ik het altijd geweldig om in een hoogslaper te slapen. Want zo was ik weinig voor alle ‘monsters’ op de grond (en geloof me: als kind dacht ik dat mijn kamer ermee vol zat ‘s avonds). Zo’n coole boomhut kan dan eens de uitkomst zijn. En extra leuk: eronder is ook genoeg plek voor een hutje om te spelen voor als je kleine dreumes niet vorstelijk aan het slapen is. Deze boomhut meet trouwens 178x142x221 cm (hxbxd). Zelf zou ik ‘m nog afstylen met lichtbolletjes en wellicht een likje verf geven, hoewel ik ‘m ‘rauw’ eigenlijk het mooiste vind. Wat vinden jullie van zo’n boomhut in de kinderkamer?

Reageer ook