Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

New York als print aan de muur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 10-12-2023

  New York als print aan de muur

  Nieuw in huis: New York print

  Het enige wat nog ontbrak in mijn zithoek was nog een inspirerende print voor aan de muur. Dat het een foto moest zijn, dat wist ik. Maar welke?!

  Ik kan maanden – soms wel jaren – nadenken over het perfecte stuk in huis. Zo ook voor iets aan de muur. Ik wilde graag een bijzondere foto aan de muur, maar wist nog niet precies welke. Wél dat het mijn eigen foto zou zijn: niks geen Ikea fotoprint, eentje op canvas of een foto in een lijst. Hij moest op plexiglas; mijn favoriet.

  Wellicht hebben jullie hem al voorbij zien komen op Instagram. Tijdens mijn trip naar New York vorig jaar, kon ik het niet laten om de Manhattan Bridge op de kiek te zetten. Mijn taxichauffeur vertelde me op weg naar mijn SoHo loft namelijk dat deze brug toch wel de mooiste is van Manhattan. De Brooklyn Bridge (toch wel de meest iconische) vinden New Yorkers maar lelijk, vertelde hij me. De Manhattan Bridge is eigenlijk blauw, maar ik bewerkt hem meer richting zwart-grijs. En zie hier, nu is de zithoek écht af! Ik vind hem goed matchen met m’n cognackleurige bank en het heeft iets rauws en dat combineert weer goed met het industriële design in huis.

  En waarom een brug?! Voor mij ging het er om dat het iets met New York te maken heeft, en dit beeld heeft iets massiefs. Ik maakte de foto vanaf de kant van Manhattan, in de verte zie je Brooklyn en ondanks het feit dat ik er slechts twee keer ben geweest, kan ik écht zeggen dat New York mijn stad is. Ik krijg er zelfs kriebels van in m’n. Maar daar later meer over…

   

  Eén reactie op “New York als print aan de muur”

  1. […] schilderij en twee abstracte schilderijen uit New York én heb ik in mijn zithoek een zelfgemaakte zwart-wit foto van de Manhattan Bridge uitvergroot. Maar er kan natuurlijk altijd meer aan de muur of wissel gewoon eens van schilderij […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu