New York aan de muur

Mijn New Yorkse avontuur eindigde ik met twee coole kunstwerken van de Franse kunstenaar Daniel Castan die nog maar nét mee naar huis konden. En zie ze eens hangen. Superblij mee!

Toen we  na een hilarische stand-up comedy avond nog even in West Village aan het wandelen waren, stuitten we op een galerie waar ons oog direct viel op het werk van de Franse kunstenaar Daniel Castan die zich voor zijn werk laat inspireren door wereldsteden en dan met name New York. Hij schildert de stad zoals voetgangers deze beleven, omringd door wolkenkrabbers, de haastige yellow cabs en alle flikkerende stoplichten. Hij werkt met olieverf waarna hij alle schilderijen bewerkt met een dikke laag glossy vernis. New York spat van het doek af!

New York aan de muur

Ben je enthousiast en toevallig dit weekend, zaterdag 29 en zondag 30 november in New York? Daniel Castan maakt aanstaande zondag namelijk live een kunstwerk in galerie Carré d’Artistes (241 Bleecker Street) en kun je direct werk van hem kopen én laten customizen. Helaas ben ik alweer terug maar als ik er nog zat, dan wist ik het wel..

New York aan de muur
New York aan de muur

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie

3 reacties