Net zoals ik hypotheekstress?! Bij deze lastige vragen beantwoord

Dat ik volop op huizenjacht ben, is jullie natuurlijk niet ontgaan. Wat heb ik veel huizen bekeken. Nu ik zelf serieus een huis op het oog heb (!!), zit ik natuurlijk vol met hypotheekvragen. Gelukkig kwam daar Rabobank om de hoek kijken. In deze video dan ook al mijn prangende hypotheekvragen beantwoord… 

Droomhuis 2.0 is in zicht

Na heel wat huizen te hebben gezien, stuitte ik ineens op Het Droomhuis 2.0. Maar ja, zes jaar geleden kocht ik mijn eerste huis toen ik in loondienst zat. Nu ik ZZP’er ben, wist eigenlijk niet zo goed of ik nu wel of niet een hypotheek kan aanvragen. Vooral in combinatie met een studieschuld. En hoe zit het eigenlijk als mijn inkomen daalt? Want ja, het blijven nu eenmaal roerige tijden.

Zenuwslopend proces? Dat hoeft niet!

Een huis kopen, blijft spannend. Zenuwslopend als je het mij vraagt. Het gesprek met een financieel adviseur van Rabobank gaf me gelukkig heel veel rust. In de tweede video die ik maakte in samenwerking met Rabobank, vind je al mijn prangende hypotheekvragen én de bijbehorende antwoorden terug. Hopelijk help het jou op weg door alle hypotheekstress. Houd vol!

Ook een droomhuis op het oog? Bij de Rabobank kun je binnen een week je hypotheek rond krijgen. Een week! Dan weet je meteen waar je aan toe bent én kun je gelijk van start met inrichten.

* Dit is een inspirerende samenwerking met Rabobank.

Reageer ook