Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Video: najaars woontrends spotten @ Karwei - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  5 oktober, 2015

  Video: najaars woontrends spotten @ Karwei

  Krijg jij ook altijd de kriebels van een nieuw seizoen? Een nieuw seizoen, een nieuw interieur, toch? Dit najaar staan er bij Karwei vier woontrends centraal. Drie ervan licht ik de komende maanden via mijn eigen interieur uit. Maar eerst maakte ik een inspirerende video voor jullie..

  Woonweken

  Op de VT Wonen & Design Beurs (waar jullie vorige week alles over konden lezen, zowel op mijn site als Instagram) was ik een paar uurtjes aan het filmen in de Karwei stand (lees: het was hartstikke druk. Spannend!). Ik ga namelijk de komende maanden met ze samenwerken omdat ze voor dit najaar een aantal woontrends hebben waarvan ik denk dat jullie er net zo enthousiast over zijn als ik (lees: een uitgebreide collectie én budgetproof!).
  Najaars woontrends spotten @ Karwei
  Najaars woontrends spotten @ Karwei

  Van pastellen tot aan zwart-wit

  Drie van de vier woontrends die tijdens de woonweken van Karwei  centraal staan, zijn Pastellen (prachtige poedertinten, perfect te combineren met rotan en hout), Zwart-Wit (dé klassieker die elk jaar weer terug komt) en Blauwen(van indigo- en groenblauw tot aan Hollands blauw) waren uitgelicht in de stand (de vierde trend is Warme Grijzen, ook supermooi). Uiteenlopende woontrends waar je alle kanten mee op kunt voor in huis.
  Najaars woontrends spotten @ Karwei

  Gestyled in mijn eigen huis

  De komende maanden vind je op Interior Junkie deze woontrends terug; ik heb ze namelijk allemaal toegepast in mijn eigen zithoek. Maar voordat jullie een kijkje kunnen nemen in mijn eigen huis maakte ik onderstaande video waarin ik alvast een tipje van de sluier geef over deze heerlijke najaarstrends en tips geef over hoe deze zelf toe te passen in je eigen huis. Kijk je hieronder mee?
   
  Najaars woontrends spotten @ Karwei Najaars woontrends spotten @ Karwei
  [vimeo id=”141415873″ maxwidth=”550″]
  Bekijk de video hier in groot formaat.
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Karwei.
   

  5 reacties op “Video: najaars woontrends spotten @ Karwei”

  1. Carla schreef:

   Echt heel leuk gedaan die video en ik ben uiteraard benieuwd naar de styling in je huis. Kom maar op: )

   • interiorjunkie schreef:

    Thanks Carla. Vond het zelf ook erg leuk om te maken. De eerst volgende post komt over paar weekjes online.
    Liefs,
    Elisah

  2. Claudia schreef:

   hi wat een prachtige blauwe kleur op de muur. Welke is dat?
   Groeten Claudia

  3. Maic schreef:

   Hey Elisah,
   Wat is de kleur code van de blauwe muur bij het kacheltje en kussen op de grond, hier iets boven. Alvast bedankt!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu