Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Muurtje verven? Ga eerst je kleur testen! - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  31 oktober, 2016

  Muurtje verven? Ga eerst je kleur testen!

  Je wilt je saaie muur nieuw leven inblazen met een likje verf, maar ziet door de bomen het bos niet meer; welke tint moet je nou kiezen?! Zelf heb ik er ook last van nu in mijn droomhuis aan het opknappen ben. Gelukkig ontdekte ik de Flexa kleurtester waarmee ik kleur gemakkelijk test op m’n muur.

  Huis vol met gekleurde muren

  Een nieuw huis betekent opnieuw inrichten en ook ik ben hier volop mee bezig. Hoewel ik zelf al twee maanden flink aan het brainen ben over mijn nieuwe interieur (dit keer vind ik het namelijk heel erg moeilijk!) wist ik al meteen dat ik kleur op de muur wil. In mijn vorige huis waren de muren zes jaar lang spierwit. Dat wilde ik niet meer. Nee, kleur in huis moet hier zeker komen.
  Muurtje verven? Ga eerst je kleur testen!
  Maar ja, welke dan?! Ik neigde eerst naar grijstinten in de slaapkamer en naar grijsblauw op het kantoor, maar besefte me ineens dat ik juist meer kleur wilde. Dus nu wordt het donkerblauw in de slaapkamer en mosterdgeel /groen op het kantoor omdat het qua kleur beter past bij de glas-in-loodramen. Leuk om te zien dat je smaak zomaar ineens kan veranderen.

  Experimenteer met Denim Drift

  Wil je zelf ook je muurtje schilderen maar weet je nog niet precies welke kleur je wilt? Flexa komt met de Flexa kleurtester waarmee je een vierkant kunt verven op je muur en kan testen of de kleur iets voor je is. Hoe het werkt? Verwijder de sluitzegel, knijp in de tester totdat er verf vrijkomt op de roller, breng de verf vervolgens aan op de muur, breng één a twee lagen aan en beoordeel de kleur na het drogen. Piece of cake! Fijn ook: je kunt zo’n 72 kleuren testen met de Kleurtester dus zoveel kleuren testen als je wilt. Daar zit vast wel één favoriet tussen; ga je voor Turkoise Holiday, Olive Tree, Magic Forest of toch voor de kleur van het jaar, Denim Drift, waarvoor ik onlangs afreisde naar Londen (check m’n nieuwste vlog). Welke kleur zie jij het liefst terug op je muur?
  Muurtje verven? Ga eerst je kleur testen!
  Muurtje verven? Ga eerst je kleur testen!
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Flexa.

  Advertisement” border=”0″ width=”1″ height=”1″ />

  2 reacties op “Muurtje verven? Ga eerst je kleur testen!”

  1. Anouk schreef:

   Dat is handig! De muur achter mijn bed wil ik graag een nieuw pasteltintje geven, maar ik twijfel nog welke… Dit zou wel eens de uitkomst kunnen zijn 😉

   • interiorjunkie schreef:

    Hey Anouk
    Ja, dit is echt super handig. Zo kwam ik erachter dat ik toch een hele andere kleur wilde op de muur.
    Succes met je slaapkamer!
    Grtjs,
    Elisah

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu