Muurtje opfrissen?! Probeer deze handige app eens

Toe aan een nieuw kleurtje op de muur, maar heb je geen flauw idee welke tint je nou moet kiezen? Want ja, er zijn zoveel kleuren waar je warm van wordt. Vind jij het, net als ik, ook lastig kiezen? Gelukkig heeft Flexa de Visualizer App waar je met augmented reality meteen ziet hoe dat ene kleurtje op je muur staat. Handig!

Mijn uitdaging: meer kleur op de muur

Nu ik zelf op huizenjacht ben (huis is verkocht en druk aan het zoeken naar een nieuw stulpje) ben ik al volop bezig met nieuwe tinten voor in mijn toekomstige huis. Hoewel ik zelf altijd precies weet hoe ik een ruimte tot in de detail zou inrichten, vind ik het met kleur altijd een beetje lastig. Ik ben namelijk wel het type dat trouw blijft aan een gekleurd muurtje en niet direct over een paar maanden de verfroller weer tevoorschijn haalt. Dat resulteerde erin dat mijn muren in mijn vorige huis de afgelopen zes jaar geen likje verf kregen. Ik kwam er maar gewoon niet uit. Ik wil dus zeker weten of een verfkleur mooi staat op mijn muurtje zodat ik er weer een hele tijd mee kan doen. In het volgende huis ga ik dus helemaal los met kleur.

Muurtje opfrissen?! Probeer deze handige app eens

Een van mijn favoriete kleuren; groen-grijs

Toen ik een aantal jaren terug hoorde van de Flexa Visualiser App was ik direct verkocht. Wat een handige app. De app (versie 3.0) werkt namelijk met Augmented Reality waarmee je elke Flexa kleur kunt toepassen in je huis. Nadat je de app download vraagt Flexa je een selectie van gekleurde muren te beoordelen. Hierna zag ik direct een lijstje met favoriete kleuren, Energizing Lake (grijs-blauw), Early Dew (groen-grijs), Camouflage (taupe), Oud Roze (zachtroze) en Sublte Grey (zachtgrijs), en kon ik direct aan de slag (omdat ik nog geen nieuw huis heb, testte ik het even op de kantoormuren).

Muurtje opfrissen?! Probeer deze handige app eens

Video DIY’s

Zoom in op dat ene muurtje en de app doet de rest. Nieuw aan de app is dat je nu ook met video een muurtje kunt ‘verven’ en toegang krijgt tot verschillende kleurenpaletten. Maar je kunt ook producten kopen. Ook vind je in de app handige video’s zoals ‘hoe schilder je een bakstenen muur’, ‘hoe pimp je gemakkelijk een kapstok, kruk of bijzettafel’ en ‘Zo tamponeer je een muurtje’.

Muurtje opfrissen?! Probeer deze handige app eens

Muurtje opfrissen?! Probeer deze handige app eens

Is er een match?

Dan kun je via de app de dichtsbijzijnde winkel vinden waar je de verf kunt kopen. Nog steeds lastig om te kiezen? Deel je foto met je vrienden via social media.

Enthousiast geworden? De Visualiser App van Flexa is hier te downloaden voor Android en iOS. Ben je er nou nog steeds niet uit? Je kunt ook Flexa’s Kleurtester gebruiken; daarmee ontvang je een kleine roller met aangehechte verfcontainer waarmee je 1m2 op de muur schildert. Zo kun je in real life zien of die ene tint staat of niet. Zo niet, dan schilder je ‘m gewoon over.

*Dit is een inspirerende samenwerking met Flexa
1 reactie

Footsteps of a traveller -

Handige app zeg! Ik verander graag een keer in de zoveel tijd de kleur in mijn woonkamer dus echt de perfecte app voor mij haha

Reageer ook