Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOSTCAMP

Must watch: interieurseries op Netflix
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 12-08-2022

  4 augustus, 2018

  Must watch: interieurseries op Netflix

  Interior junkies opgelet! Wie dacht dat er alleen spannende series op Netflix te vinden zijn, heeft het mis. Netflix heeft namelijk een flinke dosis interieurseries voor je klaarstaan. Voor deze weekend inspiratie deel ik een overzicht van de meest bijzondere interieurseries op Netflix. Deze wil je echt niet missen.

  Abstract: The Art Of Design

  Design beïnvloedt elk aspect van ons leven. Heb jij altijd al willen weten hoe een designers denken en hoe zij tot hun ontwerp komen? In de serie Abstract: The Art Of Design maak je kennis met de meest vernieuwende designers en hun vakgebied. Je leert hoe belangrijk design is en welke struggles hierbij horen.

  The Great Interior Design Challenge

  In deze serie volg je drie (amateur-)interieurontwerpers die met een krap budget en weinig tijd de meest bijzondere en stijlvolle ruimtes weten te ontwerpen en te stylen.

  Amazing Interiors

  Een huis vol verrassingen daar loop ik direct warm voor. Van een achtbaan in de achtertuin tot een levensgroot aquarium in huis, in deze serie is werkelijk alles mogelijk. Een bingewatching serie die je niet wilt missen, vanaf 20 juli is hij te zien op Netflix.

  Amazing interiors - Netflix interieurseries

  Beeld: Netflix

   

  Grand Designs

  Timmeren aan je eigen huis, wie wil dat nu niet? Presentator Kevin McCloud neemt je in deze serie mee in de ambitieuze plannen van mensen die zelf hun huis bouwen met de nieuwste technologische snufjes. Ga er lekker voor zitten, want in deze serie komen de meest bijzondere stulpjes voorbij.

  The World’s Most Extraordinary Homes

  Van de bergen in Santa Monica tot Amsterdam, overal zijn er bijzondere huizen te vinden. In deze serie nemen architect Piers Taylor en actrice Caroline Quentin je mee op reis langs deze bijzondere huizen en hun interieurs. Neem van mij aan: de huizen zijn jaloersmakend.

  Extraordinary homes - Netflix interieurseries

  Beeld: Netflix

   

  Minimalism

  Onlangs hadden wij het al over duurzaam wonen en de belangen van minimaliseren. In deze inspirerende documentaire worden mensen geïnterviewd die het Amerikaanse ideaal ‘materialisme maakt gelukkig’ de rug toekeren. Het motto is: ‘minder is meer’.


  Beeld header: Carina

  Wat zijn jouw favoriete interieurseries?

  carina

  Carina is een content creator met een passie voor lifestyle, interieur en fotografie. Tijdens haar studie Communication and Multimedia Design lanceerde zij haar eigen Instagram pagina @flatlay.your.day, waar ze de leukste flatlay kiekjes deelt. Met haar grote liefde voor interieur en dan vooral vrolijke woonaccessoires weet zij iedere keer te verrassen. Voor Interior Junkie fotografeert ze de leukste interieur items en schrijft ze inspirerende artikelen waarin zij haar passie, ideeën en ervaringen deelt omtrent interieur.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu