Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

M'n eerste livestream, woonbeurs + nieuwe lijstenwand - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 06-12-2023

  7 oktober, 2017

  M’n eerste livestream, woonbeurs + nieuwe lijstenwand

  Mijn eerste week na mijn Toscaanse honeymoon was goed gevuld. Ik ging bezig met een nieuwe lijstenwand in de woonkamer, bezocht de vt wonen & design beurs en stuitte op veel wooncollega’s en was ontzettend zenuwachtig voor mijn livestream (die uiteindelijk mislukte…).

  Daarnaast heeft mijn kersverse stagiaire Renata de hele maand september voor mij gevlogd omdat er heel veel events op de planning stonden: van een ware kerstbrunch tot aan struinen door hartje Londen. Hoop dat jullie dit weer een leuke vlog vinden. Volgende week staat er weer een nieuwe live.

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.

  Meer video’s:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu