Mijn tuin pimpen met deze design tuinset

Dat ik ooit een tuin zou hebben, had ik nooit durven dromen. En nu ben ik de eigenaar van een enorme tuin. Enig nadeel: ik heb geen groene vingers… Maar dat is helemaal niet erg als je je bedenkt dat ik er wel een gezellige plek van kan maken. New in: een design tuinset. Zo blij!

Amper 1,5 maand geleden zag ik het nog treurig in: mijn tuin lag er maar sombertjes bij. Het was grauw, ongezellig en niks was nog in bloei. Echt zo’n tuin waar je absoluut niet mee wilt pronken. Totdat ik na mijn tripje Milaan thuiskwam en er ineens de amandel- en perenboom in mijn tuin steeds groener werden. Het voorjaar was dan eindelijk aangebroken in mijn tuin. Yeah! Nu 1,5 maand later is mijn tuin volop in bloei, de zon schijnt er heerlijk én ben ik helemaal in zomerse sferen. Een design tuinset mocht dan ook zeker niet ontbreken.

Mijn tuin pimpen met deze design tuinset

Mijn tuin pimpen met deze design tuinset

Van grauwe tuin naar super gezellige stek

Ik hou van deze tuin omdat het, ondanks dat ik er helemaal niks aan doe, het toch volop blijft bloeien. En dat is fijn. Uiteraard leukte ik de tuin nog even op met een aantal zomerse bloeiers en komt er de komende tijd nog veel meer moois in te staan (want tuinieren werkt rustgevend kwam ik afgelopen weekend achter). Waar ik zelf helemaal blij mee ben, is mijn nieuwe design tuinset. Altijd best wel een ding, maar waar kies ik nou voor? In mijn vorige huis stond jarenlang een tuinset van steigerhout die vorig jaar helaas in elkaar stortte van ellende (gelukkig niet tijdens een dinner party). Dit keer wilde ik het over een andere boeg gooien: een design tuinset die langer mee ging dan zes jaar én eentje met coole designstoelen. Want nu ik eindelijk een tuin heb, zie ik het dan ook als een verlengstuk van mijn woonkamer. En die moet ook uiteraard Interior Junkie proof worden ingericht.

Mijn tuin pimpen met deze design tuinset
Mijn tuin pimpen met deze design tuinset

Shop the look!

Deze tuinset is van het designmerk Hartman en bestaat uit de Sophie Element stoel met rechthoekig onderstel (je hebt er ook eentje met een conisch onderstel oftewel de Sophie Studio met ronde poten) en de Sculpture tafel van 240×100 cm gemaakt van gerecycled teak uit Indonesië. Bij het openen van de doos moest ik direct aan mijn sabbatical op Bali denken 2 jaar geleden: het hout rook zo lekker. Handig ook met het Hollandse weer in het achterhoofd: het water blijft niet in de stoelen liggen door het afwateringssysteem in de kuip (juist: geen natte billen!). Ben heel benieuwd wat jullie van mijn tuin vinden…

Mijn tuin pimpen met deze design tuinset
Mijn tuin pimpen met deze design tuinset

* Dit is een inspirerende samenwerking met Hartman.

2 reacties

Souraya - Binti Home Blog -

Oh wat een prachtige set en fijne styling. Wat héérlijk dat je zo’n grote tuin hebt en voor je het weet ben je een echte pro op tuin gebied! :) Lekker van genieten lieverd!

interiorjunkie -

Ja, zo fijn! Als je weer in NL bent, kom je maar gezellig langs :)

Reageer ook