Mijn nieuwe roze fauteuil: zo blij mee

Kijk ‘m eens staan: mijn nieuwe roze fauteuil van Sofacompany. Wat ben ik er blij mee! In eerste instantie had ik ‘m besteld voor op mijn thuiswerkplek. Maar eenmaal geleverd, kwam ik erachter dat deze roze joekel best wel een beetje groot is. Lui als ik was, had ik geen zin om deze roze fauteuil naar boven te sjouwen…

Wat zeg ik: het ding paste nog nét door onze voordeur. De roze fauteuil bleef dus een tijdje in de woonkamer staan, omdat ik me er nog even mentaal op moest voorbereiden om het ding samen met de hubby naar boven te tillen. Maar verrek, hoe langer ik hiermee wachtte, hoe mooier ik deze roze fauteuil vond staan in de woonkamer. Zou ik hem dan toch in de woonkamer laten staan? Werd dat niet te vol?! Dilemma’s dilemma’s.

Mijn nieuwe roze fauteuil: zo blij mee
Mijn nieuwe roze fauteuil: zo blij mee

Ook manlief viel voor deze roze fauteuil

De hubby, die in eerste instantie schrok van nog een roze item in zijn huis, moest ook eerlijk bekennen dat deze roze fauteuil ‘toch best wel mooi staat hier’. En of het te vol werd? Toch niet. Door deze roze fauteuil naast de bank en mijn lelieboom te zetten is deze ruimte meer afgesloten van de eethoek.

Door een fauteuil middenin het looppad te zetten, maak je de zithoek meer afgesloten van de rest van de woonkamer. In eerste instantie zou je denken dat het dan te vol wordt. En dat is misschien ook wel zo, maar nu is de woonkamer naar mijn idee meer in balans. Het zit nu veel gezelliger. En ja, er blijft nog genoeg ruimte over om er langs te lopen.

Mijn nieuwe roze fauteuil: zo blij mee
Mijn nieuwe roze fauteuil: zo blij mee

Mijn nieuwe roze fauteuil: zo blij mee

Ja hoor, deze luie stoel is een blijvertje

De roze tint past trouwens perfect bij mijn roze lelieboom. Deze knapperd komt in walnoothouten schuine pootjes zodat hij extra speels wordt. Het stofje zelf is van 100% polyester. Ik vond het eerst een beetje jammer dat hij er niet in fluweel is, maar dan had manlief helemaal een hartaanval gekregen. Katlief zit er trouwens heel vaak op en de haren zijn er goed af te halen. Cruciaal.

De roze fauteuil bleef dus. Scheelt weer spierpijn én de woonkamer is nu echt bijna af. Ik shopte deze roze fauteuil trouwens bij Sofacompany waar ze nog veel meer andere mooie fauteuils, banken, chaise longues, hockers en salontafels hebben. Goed om te weten: mijn roze fauteuil komt uit de VIVI collectie waar ook een tweezitsbank en een hocker van bestaat. Ja, best verleidelijk…

Nog meer moois van mijn huis zien, bekijk dan de rubriek Mijn Huis.

Mijn nieuwe roze fauteuil: zo blij mee

* Dit is een inspirerende samenwerking met Sofa Company. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support!

7 reacties

Marloes -

Mooie woonkamer! Welke kleur zit er op jouw muur?

Jim -

@ Eef tips hierboven hebben geen zin. Hij komt er niet in!

Amy -

Deze fauteuil is zo gaaf, in welke stofkleur is die van jou? Ik heb een proefstaaltje gevraagd van de kleur Sunday Dusty Rosé maar hij lijkt hier niet echt op of is dat in werkelijkheid anders?;-)

Brenda -

Welke stofkleur is deze stoel? Probeer mijn man ook enthousiast te krijgen voor een roze fauteuil 😊

jacoba -

Hoi,

Mag ik vragen waar je mooie salontafels vandaan komen?:)
Groetjes,Jacoba

Laila -

Prachtige fauteuil! Ik ben gek op deze kleur maar ben bang dat ik de mister niet mee kan krijgen om een roze bank in huis te halen….

interiorjunkie -

Hihi die van mij is inmiddels wel wat gewend. Mijn tip: volhouden!!! Je kan het 😉

Reageer ook