Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn kitscherige kerstboom van 2017 uitgelicht - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 30-11-2023

  Mijn kitscherige kerstboom van 2017 uitgelicht

  Ja hoor, hij staat weer: mijn kitscherige kerstboom. Stond hij vorig jaar nog in het midden van onze woonkamer. Dit jaar staat hij bij het raam, omdat er op de plek waar hij vorig jaar stond nu een enorme lelieboom staat. Zo kan iedereen buiten ook genieten van deze boom vol met kitsch. En hij is weer mooi, al zeg ik het zelf…

  Vorig jaar stond de kerstboom in onze voorlopige woonkamer, maar afgelopen jaar is er natuurlijk van alles veranderd door De Grote Verbouwing. De bank staat nu tegen de muur aan, er is een lelieboom bij gekomen, op de muur zit nu een zachtgrijze tint, de visgraatvloer is nieuw en tja, wat eigenlijk niet? Een jaar geleden zat ik nog te dromen over een woonkamer als deze en nu is het dan eindelijk werkelijkheid geworden. En zo zie je maar weer dat een jaartje super snel voorbij gaat. De kerstboom heeft jarenlang in ons vorige huis in Amsterdam gestaan (de piek raakte het plafond) en met zijn lengte van drie meter staat hij in Haarlem pas écht op zijn plek. Ik ben er weer erg blij mee!

  Mijn kitscherige kerstboom van 2017 uitgelicht

  Mijn kitscherige kerstboom van 2017 uitgelicht Mijn kitscherige kerstboom van 2017 uitgelicht

  Waar alle kitscherige kerstfiguurtjes vandaan komen?

  Ik schrijf er elk jaar over, maar krijg nog regelmatig de vraag waar alles vandaan komt. Ik verzamel de figuurtjes al meer dan tien jaar (en mamslief gaat elk jaar na de Kerst weer shoppen met korting. Budgettip!) en haal ze overal en nergens vandaan: van kerstmarkten in binnen- en buitenland, tuincentra, Blokker, Xenos, Sissy Boy, V&D (wat mis ik de V&D!) en Action. Ze kunnen vaak een flinke duit kosten; ga dan ook zeker na de feestdagen inslaan want vaak scoor je dan flinke kortingen.

  Vorig jaar maakte ik trouwens een vlog over mijn kitscherige kerstboom, die vind je hieronder (let wel: nog in mijn oude interieur). Ik ben heel benieuwd wat jullie weer van mijn kerstboom vinden. Laat je het me weer even weten?

  Mijn kitscherige kerstboom van 2017 uitgelicht Mijn kitscherige kerstboom van 2017 uitgelicht

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  16 reacties op “Mijn kitscherige kerstboom van 2017 uitgelicht”

  1. Laila schreef:

   Wat een super gezellige woonkamer! (offtopic: mag ik vragen vanwaar je je TV-meubel hebt?)

  2. Mariët schreef:

   Wauwww wat een prachtige kerstboom! Ik hou hiervan!? ik verzamel ook al een aantal jaar de meest bijzondere, gekke, kleurrijke en prachtigste ballen en figuren haha! Ook een andere vraag: waar is dat vloerkleed van?? Ik heb daar namelijk behang van!

  3. interiorjunkie schreef:

   Hey Laila

   Leuk is ie he?
   Is een IKEA hack; zelfgemaakt.
   Hier lees je de DIY:

   http://www.interiorjunkie.com/ikea-hack-televisiemeubel-pimpen-met-stalen-pootjes/

   Liefs X

  4. Nicky schreef:

   Zo’n ongelovelijke fan van je boom!! Welke lichtjes heb jij, vind ze een erg mooi effect geven 🙂
   Thanks!

   Groetjes, Nicky

  5. Wauw, wat een lef heb je met zo’n boom in huis. Ik vind hem wel heel gaaf hoor. Kleurrijke kerst gewenst.

  6. Rianne schreef:

   Ik vind je boom echt fantastisch!! Zie heeel veel leuke figuurtjes die ik graag aan m’n eigen boom zou willen toevoegen 🙂

  7. Angela schreef:

   Dit jaar hebben ze bij de albert heyn allemaal etenswaren zoals een avocado!

  8. Anneke schreef:

   Superleuke boom, echt geweldig! Maar ben ook heel benieuwd waar je bank vandaan komt?

  9. Mylene schreef:

   Ik ben verliefd op deze boom! Niet alleen de boom is geweldig maar ook de verlichting in de vorm van cadeau’s zijn top! Mag ik vragen waar je deze leuke lampen gekocht hebt? 🙂

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu