Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn kerstboom pimpen met Swarovski - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-06-2023

  Mijn kerstboom pimpen met Swarovski

  Dat ik een kerstjunkie in hart en nieren ben, weten jullie natuurlijk allemaal. Mijn kerstboom wordt elk jaar voller met de meest geweldige kerstfiguurtjes. Er zit ondertussen een vermogen aan versiering in. Ik was dan ook helemaal in mijn nopjes toen Swarovski mij vroeg de kerstboom te versieren met hun hangers…

  En niet alleen mijn kerstboom, maar ook mijn eettafel mocht ik stylen met hun feestelijke collectie. Dat liet ik mij dus geen twee keer vertellen en ging vol enthousiasme in de weer met een aantal eyecatchers uit de collectie. Anders dan anders ging ik dit keer extra voorzichtig van start. Want ja, als je één zo’n hangertje laat vallen, dan breekt mijn hart wel een beetje…
  Mijn kerstboom én kersttafel pimpen met Swarovski
  Mijn kerstboom én kersttafel pimpen met Swarovski
  Mijn kerstboom én kersttafel pimpen met Swarovski

  Pronken met kerstfiguurtjes

  Voor in mijn kerstboom geldt elk jaar; geen ballen (ook al geef je mij nog zo’n mooie kerstbal cadeau, ik zal hem echt nooit in mijn boom plaatsen!). Dus ook voor deze shoot gold; géén ballen, wél kerstfiguurtjes. En laat Swarovski nou net genoeg leuke kerstfiguurtjes hebben voor in de kerstboom.
  Ik begon op mijn achttiende met het sparen van deze figuurtjes en sindsdien koop ik elk jaar een aantal pronkstukken erbij. Dat kun je bijvoorbeeld ook met Swarovski doen. Zie alle stuks maar als een soort van sieraad voor je kerstboom (goed nieuws; de prijzen beginnen bij €39). Leuk om te kopen voor jezelf, maar net zo leuk om te vragen aan de Kerstman, toch?

  Mijn kerstboom én kersttafel pimpen met Swarovski

  Mijn kerstboom én kersttafel pimpen met Swarovski

  Mijn kerstboom én kersttafel pimpen met Swarovski
  Kersttafel als pronkstuk

  Naast de prachtige kersthangertjes voor in de boom staat Swarovski ook mooi voor op tafel. Heb je iets bijzonders te vieren of wil je gewoon indruk maken op je kerstvisite, dan zijn de kristallen champagneglazen en het waterkaraf met Swarovski kristalletjes toch wel echte eyecatchers (ook ideaal voor een romantisch kerstdiner voor twee). Net als de glimmende taartplateau (ook leuk om kaarsen op te zetten), sfeerlichtjes en kandelaars in de vorm van kerststerren. Extra leuk is om het geheel af te stylen met kerstfiguurtjes voor op of naast je bord. Zoals de tafel op dit moment gedekt is, kan mijn Kerstmis nu al niet meer stuk.
  Wat hangt er dit jaar bij jullie in de kerstboom?
  Mijn kerstboom én kersttafel pimpen met Swarovski Mijn kerstboom én kersttafel pimpen met Swarovski Mijn kerstboom én kersttafel pimpen met Swarovski
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Swarovski.
  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu