Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Mijn HAL pimpen met cool BEHANG + model voor een dag! VLOG #23 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  04-07-2022

  4 april, 2017

  Mijn HAL pimpen met cool BEHANG + model voor een dag! VLOG #23

  De afgelopen weken zaten weer bomvol leuke dingen. Zo speelde ik o.a model voor een dag want ik sta in de boek over girlbosses (!), fotografeerde ik mijn Portugese tegels in de keuken, ging ik bezig met het allermooiste behang voor in mijn hal (o zo mooi!), bezocht ik ‘Stockholm’ voor een event met IKEA …

  … en ontdekte wederom een stunning fluwelen bank (zucht), had ik op een zomerse dag een geweldig persetentje van MADE.com op een dakterras, ging ik high tea-en met de Mat Hatter én bezocht ik het Greenhouse Festival voor heel veel inspiratie voor je eigen urban jungle in huis. Enjoy!

  Ook zo’n interior junkie, abonneer je dan op het Interior Junkie YouTube kanaal om als eerste op de hoogte te zijn van Interior Junkie proof video’s.
  Vorige video’s:

   

  2 reacties op “Mijn HAL pimpen met cool BEHANG + model voor een dag! VLOG #23”

  1. Budgetcontainers schreef:

   Ziet er gaaf uit zeg en wat een leuke vlog! Heb je er nog een dikke bult aan over gehouden? Mij overkomt het ook te vaak.. Saskia

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu