Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  10-05-2021

  2 oktober, 2014

  Mexicaans kanen bij Tacombi at Fonda

  Mexicaans kanen bij Tacombi at Fonda

  Het ‘nadeel’ van New York? Is dat je tijdens etenstijd téveel keuze hebt uit de leukste tentjes. Bij deze waan je jezelf voor een avondje in Mexico compleet met zonnige deuntjes en heerlijk eten.

  Tacombi at Fonda Nolita begon met de verkoop van taco’s vanuit een Volkswagen busje in de badplaats Playa del Carmen in Mexico maar reisde op de een of andere manier af naar ‘Nuevo York’. Vlakbij de hoek van Elizabeth Street (tip: daar is ook mijn old time favourite The Butcher’s Daughter te vinden) en Houston Street liep ik nieuwsgierig langs een op wat voor mij leek een garage. Wat bleek? Hier zit gewoon een supergezellig Mexicaans restaurant.

  Het interieur is typisch Mexicaans: een beetje rauw met een betonnen vloer met op de muren kleurrijke teksten, logo’s en prints (naast de keuken spotte ik op de tegelwand een levensgrote ananas) en overal tafeltjes met barkrukken. Leuk ook: het Volkswagen busje staat midden in de zaak. Het is hier elke avond gezellig druk. Reserveren is dan ook zeker aan te raden. Wat je hier eet en drinkt? Taco’s en quesedillas, verse geperste sapjes en Mexicaanse biertjes en wijnen natuurlijk. En fijn ook: ze zijn elke zaterdag en zondag ook al met het ontbijt open (lekker: breakfast taco’s!). Kortom: tongstrelend! En als je je voor een avondje wilt wanen in Mexico is deze plek echt een aanrader.

  Je vindt Tacombi at Fonda Nolita op 267 Elizabeth Street. Ernaast zit trouwens een hele coole concept store waar ik binnenkort ga fotograferen. Wordt vervolgd..

  Mexicaans kanen bij Tacombi at Fonda Mexicaans kanen bij Tacombi at Fonda Mexicaans kanen bij Tacombi at Fonda Mexicaans kanen bij Tacombi at Fonda Mexicaans kanen bij Tacombi at Fonda

  Beeld:

  1. eigen beeld. 2-6. via Tacombi at Fonda Nolita

  Meer inspiratie uit New York:

  Eén reactie op “Mexicaans kanen bij Tacombi at Fonda”

  1. […] to be across the street from my favorite dive bar, Tom and Jerry’s. The taco place is called Tacombi at Fonda Nolita. It is on Elizabeth just below […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu