Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOSTCAMP

Met bijzondere lampen maak je je interieur echt af - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 12-08-2022

  2 augustus, 2022

  Met bijzondere lampen maak je je interieur echt af

  Denk met het inrichten van je huis zeker aan je verlichting door te werken met een goed lichtplan (daar vertel ik je volgende week meer over). Een huis wordt pas echt sfeervol met een mooie mix aan verschillende lampen. Bijzondere lampen, welteverstaan! Kunst komt niet alleen maar terug op de muur, maar ook zeker in je verlichting.

  In mijn Haarlemse huis is geen enkele lamp zomaar gekozen, puur en alleen omdat het mooi licht geeft. Nee, hier ging een heuse zoektocht aan vooraf. Want voor mij moet een lamp én mooi licht afgeven én een kunstwerk op zich zijn. Denk maar eens aan de bijzondere The Big Bubble lampen van Alex de Witte die in onze hal make-over pronken of de Skygarden lamp van Marcel Wanders in onze eethoek.

  Toen ik in het huis van interieurontwerper Michelle van Interieur van Mies was, zag ik dat ook zij die liefde voor bijzondere lampen met me deelt. Waar ik ook keek, zag ik de mooiste lampen: in haar eethoek, zithoek en kinderkamer vond ik de allermooiste en zoals je wel kunt zien hieronder, vindt Michelle bolvormige lampen het allermooist. Ze tipt als eenheid in een interieur je te houden aan een bepaalde vorm. Zo hangt er in de eethoek een lamp van Westwing, in de zithoek eentje van Eichholtz en in de kinderkamer een hele mooie van stof. Denk niet meteen dat bijzondere lampen je meteen een fortuin hoeven te kosten; die laatste is gewoon van de Zweedse woonketen. Mooie mix, Mies!

  Meer zien van deze bijzondere lampen en meer?

  Goed nieuws, want de komende twee weken komen er nog drie woontips online uit Michelle’s huis met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Michelle? Volg haar dan op Instagram via Interieurvanmies.

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu