Marc by Marc Jacobs

Oh, wat fijn! Amsterdam huisvest de allereerste Marc by Marc Jacobs winkel van Nederland. En wie was de allereerste klant? Juist…

…Little Miss Jacobs (m’n bijnaam!). Daar stond ik dan afgelopen zaterdagochtend kwart voor 11 in de winkel m’n ogen uit te kijken. De winkel geeft me namelijk een vakantiegevoel, vooral omdat ik het merk associeer met mijn buitenlandse tripjes. In Londen, Parijs en New York moet ik altijd even spieken in een van de winkels van Marc by Marc Jacobs (meneer heeft ook zijn designerlijn Marc Jacobs, kinderlijn Little Marc Jacobs, de budgetlijn Marc Jacobs Special Items & Gifts en boekenwinkel Bookmarc).

Toen ik de winkel afgelopen zaterdag bezocht, was nog niet alles af. Ondanks dat maakte ik toch een aantal kiekjes. De winkel opent officieel aanstaande vrijdag 14. Sta jij al op de stoep?

0 reacties

Deborahschrijft -

Wat leuk!! Ga binnenkort zeker even een kijkje nemen, verkopen ze ook wat Bookmarc producten?
En als ik in Amsterdam ben neem ik gelijk een kijkje bij Abercrombie 😀 Het wordt nog wat, allerlei leuke merken/winkels die naar NL komen!

Liefs,
Deborah

Reageer ook