Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

MAGAZIN - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  02-07-2022

  4 september, 2013

  MAGAZIN


  Onlangs reed ik door de Czaar Peterstraat in Amsterdam en stuitte op MAGAZIN, een lifestylewinkel waar duurzaamheid voorop staat.

  Magazin is een initiatief van Miriam (voormalig cameravrouw en producer in ontwikkelingslanden) en Margo (heeft een achtergrond in de antropologie). De twee zetten vorig jaar de lifestylewinkel op met als doel om mooie spullen te verkopen en tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Alles bij MAGAZIN is dan ook fairtrade: bij elke aankoop wordt jij er niet alleen maar beter van, maar ook de mensen die het hebben gemaakt. En dat is fijne bijkomstigheid!
  Waar alle merken en producten aan moeten voldoen? Miriam: “We onderzoeken altijd of de mensen die het product maken eerlijk betaald worden en in goede omstandigheden werken. Het is fijn als de producten een Fairtrade certificaat hebben, maar dat is niet altijd mogelijk omdat sommige makers te klein zijn.We proberen wel altijd een persoonlijke link te leggen met die makers en/of de importeur.”
  Bij MAGAZIN vind je o.a met de hand geschilderde vazen van Foejke Fleur van Duin, lampen van het merk Rescued, hammamdoeken rechtstreeks uit Istanbul, unieke schalen van J.C Hermans onder hun eigen label Made for MAGAZIN, Piet Hein Eek servies, schalen uit Vietnam, en handgeschilderde mokken uit India. Ik heb er zeker weer een favoriet bij in mijn eigen stad. Die stevige fietstocht vanaf mijn huis neem ik maar voor lief..
  www.magazin-amsterdam.nl

  © Elisah Jacobs

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu